Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jenny May piedāvā jaunu dziesmu un video

EasyGet.lv, 14.10.2011. 13:53

Dziedātāja Jenny May vakar ar ballīti Rīgas klubā „Sapņi un kokteiļi" prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmu un videoklipu „Es gribu vēl mīlēt", informē Guntars Račs.
Jenny May piedāvā jaunu dziesmu un video

Videoklipa režiju veidojusi režisore Aija Strazdiņa. Klipa producenti ir pati Jenny May (Maija Stuģe), kā arī Uldis Ērkšķis un Aija Strazdiņa. Operators - Uvis Burjāns un operatora asistents Jānis Saļms.

Videoklipā Jenny May partnera lomu lieliski atveido grupas Gain Fast solists Kaspars Zlidnis. Par horeogrāfiju rūpējās deju skolas „Salsa Carneval" vadošais horeogrāfs UldisTomass Šimens un viņa kolēģe Irina Logutova. Klipā redzamie dejotāji tika aicināti pieteikties ar interneta starpniecību.

„Mēs ar Kasparu atveidojam cilvēkus, kas ir iemīlējušies deju nodarbību laikā. Sākotnējā iecere bija filmēties ar Salsa Carneval horeogrāfu Uldi, taču neiztikām arī bez starpgadījumiem. Pāris dienas pirms filmēšanās viņš saslima un mums ar klipa režisori divu dienu laikā bija jāsameklē cits partneris. Tā nu beigās nonācām līdz Kasparam, kas veiksmīgi divu dienu laikā iemācījās deju soļus un iejutās galvenajā lomā it kā mēs jau mēnešiem būtu sadejojušies. Filmēšanā mums gāja jautri. Brīžiem pat par daudz," komnetē Jenny May.

Režisore Aija Strazdiņa stāsta: „Kad izmisīgi meklējām seksīgu dejotāju galvenajai lomai, es kā piemēru iedomājos Kasparu, bet nevarēju iedomāties, ka viņš patiešām arī dejo salsu!

Kaspars nav vienīgais mūziķis klipā - puisis, kurš mēģinājuma daļā dejo ar Maiju, ir Laura Busuļa grupas biedrs Mārcis Rēdmanis. Klipa noskaņu diktēja pati dziesma. Tāpēc nevajag meklēt tajā "baigo mesidžu", spraigu notikumu attīstību un problēmsituācijas. Nekā tāda tur nav. Stāsts ir par to, ka deja var vienot cilvēkus. Un paldies arī mūsu burvīgajiem dejotājiem, kas īsā laikā apguva ne pārāk elementāro horeogrāfiju!„

Dziesmas video: http://youtu.be/1HKoHitU-ps

Dziesmas Mp3: http://doremi.lv/Music/item/544458

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV