Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jau rīt Rīgā koncertēs ukraiņu rokgrupa Okean Elzy

EasyGet.lv, 14.10.2011. 14:52

15. oktobrī koncertzālē "Godvil" uzstāsies spilgtākā ukraiņu rokgrupa Okean Elzy, informē kompānijas Trade Hub Productions pārstāve Inese Mihasjonoka. Koncertā mūziķi atrādīs sava septītā albuma "Dolce Vita" skaņdarbus un labi zināmos hitus, kurus augsti novērtējuši klausītāji Ukrainā, Krievijā, ASV, Kanādā, Baltkrievijā, Francijā un Čehijā.
Jau rīt Rīgā koncertēs ukraiņu rokgrupa Okean Elzy

Grupa Okean Elzy pilnā sastāvā veiksmīgi ir ieradušies vakar Rīgā, lai sagatavotos rītdienas koncertam. Šodien ir unikāla iespēja iesildīties rītdienas roka koncertam, klausoties šodien akustisko Okean Elzy tiešraidi no Latvijas radio 1.sudijas no 18.00-19.00 pa LR4 (107.7).

Ieeja koncertzālē Godvil rīt būs no plkst. 18.00, koncerts sāksies ap 20.00, koncerta organozatori aicina ierasties laicīgi, lai, stāvot rindā pie ieejas, nenokavētu pašu koncertu.

Saskaņā ar grupas līdera Svjatoslava Vakarčuka teikto, jaunākā albuma nosaukums radies no tāda paša nosaukuma dziesmas, kurā tiek dziedāts par „īstām un neīstām, mākslīgi sintezētām vērtībām, Būtībā, tas ir mūsu skatījums uz īsteno dolce vitu un kur to var atrast. Mēs necentāmies konkrēti definēt, kas tas ir. Katrs pats izvēlas savu dolce vitu: kāds to rod sevī, kāds savās attiecībās ar ģimeni vai draugiem, bet kāds izrādoties."

Strādājot pie jaunākā albuma, mūziķi pilnībā atteicās no pēdējo albumu tradīcijas dažādot skanējumu, pieaicinot daudz papildus muzikālos instrumentus. Saskaņā ar Vakarčuka teikto, šajā albuma grupa ir vismazāk vēlējusies pārsteigt savu klausītāju: „mēs vēlamies iedot savam klausītājam to Okean Elzy, ko viņi mīl – sirsnīgu un īstu. ... Šajā darbā mēs esam atgriezušies pie tās skaņas, kas bija albumā «Янанебібув», t.i. pamatā ir 4 muzikālie instrumenti un viens vokāls."

Grupa bija pirmā, kas Krievijā radio hitparādē ieņēma pirmo vietu, jo īpaši ņemot vērā to, ka viņi dzied tikai ukraiņu valodā. Grupas līderis Vakarčuks pazīstams ar sadarbību ar Zemfiru, kā arī iedziedājis kopā ar R. Kauperu un J. Feklistovu dziesmu „Postoj Parovoz".

Biļetes uz koncertu norpēkamas Biļešu servisa kasēs un http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/kino/cits/?concert=89456

Foto: Okean Elzy. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV