Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pirmās konkursa „ImproRoks" grupas uzsāks cīņu par vietu finālā

EasyGet.lv, 19.10.2011. 10:22

Trīs jaunas grupas - The Aperitif, Deimoss un Tonick - 26.oktobrī 22:00 kāps uz kluba „Pie L Tipa" skatuves, lai atklātu konkursu ImproRoks'11 un uzsāktu cīņu par iekļūšanu konkursa finālā, informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele.
Pirmās konkursa „ImproRoks" grupas uzsāks cīņu par vietu finālā

Grupām būs iespēja parādīt savas orģināldziesmas, kā arī spējas improvizācijas mākslā, izlozējot vienu dziesmu pasākuma norises laikā. Pirmajā koncertā grupas vērtēs un ar ieteikumiem dalīsies grupas „Dzelzs Vilks" solists Juris Kaukulis, kā arī ģitārists un instrumentālā roka projekta "Arm And Sound" dibinātājs Armands Alksnis.

Šogad „ImproRokam" būs kāds pavisam īpašs notikums, par kuru parūpēsies grupa Livido. Konkursam trīs gadu dzimšanas dienā tiek dāvināta himna, kuras pirmatskaņojums būs dzirdams 26.oktobrī.

Grupa, kas iegūs augstāko vērtējumu, iekļūs „ImproRoks" finālā 23.novembrī un cīnīsies par kādu no balvām:
- dziesmas ierakstu profesionālā studijā, ko dāvās „Mārtiņa Freimaņa Fonds",
- vokālajām nodarbībām pie dziedātājas, vokālās pedagoģes Janas Čakstes,
- dāvanu kartes no veikala „Tava skaņa",
- kluba „Pie L Tipa" un Latviešu radio simpātiju balvām

Konkurss „ImproRoks" priecēs rokmūzikas cienītājus katru trešdienas vakaru no 26.oktobra līdz 23.novembrim klubā „Pie L Tipa". Konkursa apmeklētājus gaidīs aizraujoši konkursi, fantastiska atmosfēra, kā arī gardie „Xenia" dzērieni!
Studentiem ieeja klubā bez maksas, pārējiem – 1Ls.

Konkursu atbalsta „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv

Sīkāka informācija par konkursu:
www.improroks.lv
+371 22122567
info@improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV