Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Tuvojas jauno grupu konkurss „ImproRoks"

EasyGet.lv, 24.10.2011. 10:32

Rokmūzikas fani, kā arī trīs jauno grupu - The Aperitif, Deimoss un Tonick – atbalstītāji 26.oktobrī tiek aicināti uz klubu „Pie L Tipa", kur norisināsies pirmais konkursa ImproRoks'11 pusfināls, informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele.
Tuvojas jauno grupu konkurss „ImproRoks"

Grupa, kura vislabāk izpildīs dziesmas no sava repertuāra, kā arī spēs vislabāk improvizēt kādu zināmu latviešu roka dziesmu, iekļūs konkursa finālā un cīnīsies par galveno balvu - dziesmas ierakstu profesionālā studijā, ko dāvās „Mārtiņa Freimaņa Fonds". Tāpat balvas savām simpātijām pasniegs vokālā pedagoģe Jana Čakste, mūzikas veikals „Tava skaņa", „Latviešu radio", klubs „Pie L Tipa" un tirdzniecības centrs „Mols".

Konkurss norisināsies katru trešdienu laikā no 26.oktobra līdz 23.novembrim klubā „Pie L Tipa". Par iespēju uzvarēt cīnīsies 12 grupas, taču tikai četras gruas žūrija izvirzīs finālam. Šogad arī konkursa atbalstītājiem būs iespēja mainīt vienas grupas likteni, nosakot savā simpātiju balsojumā piekto fināla grupu.

„ImproRoks" atbalsta „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv.

Sīkāka informācija par konkursu: www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV