Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Lenijs Krevics ved uz Rīgu grandiozu šovu

EasyGet.lv, 31.10.2011. 09:19

Kopš 15. oktobra Lenija Krevica jaunākā albuma Black and White America koncerttūre pārcēlusies uz Eiropu. Tās ietvaros 11. novembrī viņš uzstāsies arī Arēnā Rīga, informē koncertaģentūra "L Tips".
Lenijs Krevics ved uz Rīgu grandiozu šovu

Uz Latviju, gluži tāpat kā citviet Eiropā, Krevica personāls ieradīsies ar 5 autobusiem, 10 kravas automašīnās līdzi vedot visu nepieciešamo vienam no visu laiku krāšņākajiem šī mākslinieka šoviem. Kopumā uz Rīgu tiks atgādātas vairāk nekā 32 tonnas skaņas un gaismu aparatūras.

Skatuves uzbūve un citi sagatavošanas darbi tiks sākti jau dienu iepriekš, 10.novembrī, lai pasākuma dienā pietiktu laika samontēt un noregulēt Lenija Krevica atvesto tehnisko ekipējumu. Viņa 55 tehniskajiem darbiniekiem palīdzēs vismaz 60 vietējo speciālistu – alpīnisti, elektriķi, krāvēji, iekrāvēju vadītāji u.c.

Arēnā Rīga Lenija Krevica tehniķiem aparatūru palīdzēs uzstādīt kompānijas "GaCo" speciālisti. Šī uzņēmuma "kontā" rūpes par Positivus festivāla tehnisko pusi, skaņas un gaismu aparatūra jaunajā koncertzālē "Palladium"; tā darbinieki strādājuši ar tādiem māksliniekiem, kā "Muse", Dž.Blants, Mika, Bjorka, "Faithless", "Scorpions" u.c.

"GaCo" vadītājs Gatis Kidals paskaidro: "Vadoties pēc tehniskā raidera, inteliģento un LED prožektoru skaita ziņā vien, Krevica šovs pārspēj pat "Muse", kas, kā zināms, ir īpaši prasīgi šajā ziņā, un līdz šim bija mums tehniski vissarežģītākie mākslinieki."

Kā jau informēts agrāk, 11.novembrī Arēnā Rīga ar vienīgo koncertu Latvijā sava paša jaunākā albuma Black And White America ietvaros viesosies unikālais amerikāņu rokmūzikas komponists, multiinstrumentālists, producents, aranžētājs un arī aktieris Lenijs Krevics.

Šī mākslinieka daiļarade ir viena no retajām, ko augsti vērtē gan kritiķi, gan kolēģi, gan miljonos mērāma fanu auditorija. Aptuveni 20 gadu garās karjeras laikā Krevics izdevis 9 studijas albumus, kopumā pārdodot vairāk nekā 35 miljonus kopiju un sniedzis tūkstošiem koncertu visā pasaulē.

Vairākas viņa kompozīcijas viesojušās US Top Singles Charts 1.vietā (piemēram Again, American Woman, Fly Away, Dig In); Kravics ir vienīgais, kas ieguvis Grammy balvu 4 gadus pēc kārtas un kopumā nominēts šim apbalvojumam 7 reizes; viņa balvu sarakstā ir American Music Award, MTV Video Music Award, Radio Music Award, BRIT Award, Blockbuster Entertainment Award un virkne citu atzinību.

Biļešu iepriekšpārdošana uz Lenija Krevica koncertu Biļešu serviss tīklā un www.bilesuserviss.lv. To cena, sākot no Ls 25.

Foto: Lenijs Krevics. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV