Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tiks noskaidrots konkursa ImproRoks otrais pusfinālists

EasyGet.lv, 31.10.2011. 10:30

2. novembrī klubā „Pie L Tipa" norisināsies otrais konkursa „ImproRoks" pusfināls, informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele. Kura no grupām „The Blowtorch", „The Golden Rivet" vai „Melanna" pievienosies pirmajiem finālistiem grupai „The Aperitif", to būs iespējams uzzināt jau trešdienas vakarā.
Tiks noskaidrots konkursa ImproRoks otrais pusfinālists

Koncertā grupu sniegumu, kā arī to spējas improvizācijas mākslā vērtēs leģendārās grupas „Jumprava" līderis, mūziķis Aigars Grāvers un atraktīvās rokenrola grupas „Keksi" līderis Muravejs jeb Aleksandrs Sircovs. Vai arī viņi lēmumā par labāko grupu būs tikpat vienprātīgi, kā Armands Alksnis un Juris Kulakovs pirmajā pusfinālā? To uzzināsi, ja trešdienas vakarā, ja būsi ImproRokā!

Katru trešdienu grupa, kas žūrijas vērtējumā iegūst augstāko rezultātu, tiek izvirzīti finālam 23.novembrī. Tajā grupas cīnīsies par dziesmas ierakstu profesionālā studijā no „Mārtiņa Freimaņa Fonda", vokālajām nodarbībām pie dziedātājas un vokālās pedagoģes Janas Čakstes, dāvanu karti no veikala „Tava skaņa" un simpātiju balvām no „Latviešu radio", kluba „Pie L Tipa", kā arī tirdzniecības centra „Mols".

Konkursu ImproRoks atbalsta „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", prezervatīvi „Contex", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv

Vairāk par konkursu - www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV