Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tiks paziņots Latvijas labākie diskžokeji 2011.gadā

EasyGet.lv, 31.10.2011. 14:28

Sestdien, 5. novembrī, Rīgā klubā Kefīrs norisināsies Latvijas DJTOP 2011 mēnesi ilga balsojuma noslēguma pasākums un apbalvošanas ceremonija, informē pasākuma organizatori. Apbalvošanas ceremonijā tiks noteikts šī gada DJTOP balsojuma uzvarētājs un tiks apbalvoti uzvarētāji nominācijās gada atklājums, labākā dīdžejmeitene un labākais producents.
Tiks paziņots Latvijas labākie diskžokeji 2011.gadā

Šonedēļ ir uzsākusies pēdējā balsojuma kārta, kura ilgst vienu nedēļu. Lai uzturēt lielāku intrigu, balsojuma rezultāti, kuri noteikti mainīsies katru dienu, būs aizklāti līdz pat to apbalvošanas ceremonijai. Uzvarētājs tiks paziņots 5.novembrī pulksten 24:00 klubā Kefīrs, kad tiks slēgta balsošana un tiks atklāti rezultāti, pēc kā norisināsies apbalvošanas balle ar DJ Get Dizzy (Kefīrs & GACHO Official DJ) un Edgars Viļums (Triānas Parks). Finālkārtā piedalās labākie Latvijas diskžokeji. Starp tiem ir gan Latvijā ļoti pazīstami un populāri DJ, gan arī DJ saimes pienācēji. Uz apbalvošanas ceremoniju, tiek aicināti visi diskžokeju atbalstītāji un DJTOP balsotāji.

Balsojums mājas lapā www.djtop.lv par Latvijas labākajiem DJ sākās 3.oktobrī un ir vienu mēnesi ilgs. Lai nodrošināt godīgāku un caurspīdīgākus balsojuma rezultātus, kā arī vieglāku un ērtāku balsošanu atbalstītājiem, šogad DJTOP balsojumu sistēmā ir veiktas būtiskas izmaiņas: šogad balsot var tikai izmantojot Facebook vai Draugiem.lv lietotāja kontus, kas nodrošina caurspīdīgumu balsu rezultātu apkopošanā . Uz šodienu ir jau saņemti vairāki desmiti tūkstoši balsu, kas norāda DJ TOP pasākumu popularitāti un lielu interesi. Latvijas DJTOP balsojums ir liels novērtējums katram diskžokejam par viņa gada laikā padarīto darbu un ieguldījumu Latvijas klubu mūzikas attīstībā. Jāpiemin, ka Latvijas DJTOP datubāzē ir reģistrēti 1800 diskžokeji, un aptuveni 500 no tiem piedalās balsojumā.

Iepriekšējā gadā Latvijas DJTOP 2010 pirmo vietu ieguva Latvijā plaši pazīstamais DJ un producents [Ex] da Bass, aiz sevis atstājot 2009.gada uzvarētāju Crash. Trešo vietu ieguva DJ Edgar. Visvairāk titulētais Latvijas DJTOP ir DJ Bogdan Taran, kas ir bijis populārākais DJ divus gadus pēc kārtas – gan 2007.gadā gan 2008.gadā.

Portāls www.djtop.lv ir Latvijas dīdžeju un producentu vietējais sociālais tīkls, kur dīdžeji veido savu profilu, ievieto jaunākos skaņdarbus, pasākumus, raksta savu blogu, kā arī tiek atspoguļoti citi jaunumi klubu kultūras dzīves Latvijā un pasaulē.

Latvijas DJTOP 2011 atbalsta Tuborg, klubs Kefīrs. Balva gada atklājuma no Pioneer, dāvanu kartes LVL 250 vērtībā nodrošina DJ tehnikas veikals Discomania. Informē EHR Party Service, Nightlife.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV