Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ Rīgā un Valmierā skanēs aktuālās eksperimentālās mūzikas koncerti "110 kilometri"

EasyGet.lv, 01.11.2011. 13:51

4. novembrī "Nomadi Art House" Rīgā un 5. novembrī "Nepabeigtajā debesskrāpī" Valmierā koncertā "110 kilometri" uzstāsies trīs novatoriskās mūzikas apvienības no Latvijas un Krievijas – Astma + Rubenis (RUS/LV), Streets Of Sex (LV) un Kodek (LV) -, kuras katra izmanto radikālu piegājienu eksperimentālā un avangarda mūzikā, informē Zane Estere Gruntmane.
Šonedēļ Rīgā un Valmierā skanēs aktuālās eksperimentālās mūzikas koncerti "110 kilometri"

Astma + Rubenis sastavā dzirdēsit Krievijas eksperimentālās mūzikas skatuves aizsācēju un vēlarvien tās vadošo pārstāvi Alekseju Borisovu, jauno un talantīgo multinstrumentālisti Olgu Nosovu kopā ar pašmāju ģitāristu eksperimentālajā mūzikā - Edgaru Rubeni.

Streets Of Sex pavisam nesen "Skaņu meža ieraksti" paspārnē izdeva savu minialbumu "Music for Alpha Males", kurā grupa turpina jau iemīto taciņu avangardiskā grindcore manierē, sakausējot bungu spēli ar smagu trokšņmūziku un elektroniku.

Breakcore, chip un 8 Bit mūzikas leibla līderis Kodek ir atzīts par vienu no labākajiem dzīvās elektronikas izpildītājiem, kurš muzicē uz spēļu konsolēm Gameboy.

Astma: http://www.myspace.com/borisovnosova/music/songs/astma-82086223

Rubenis :http://www.facebook.com/pages/Edgars-Rubenis/146796988692221

Kodek: http://4444.debilas.net/

Streets Of Sex: http://www.last.fm/music/Streets+of+Sex

Koncerts Rīgā: 4. novembrī plkst. 21:00 "Nomadi Art House" (Ādmiņu ielā 4)

Koncerts Valmierā: 5. novembrī plkst. 21:00 "Nepabeigtais Debesskrāpis" (unfinished skyscraper - Mālu iela 4)

Biļetes uz koncertu Rīgā var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā LVL 2, pirms koncerta LVL 3.

Valmierā ieeja koncertā par ziedojumiem (LVL 2)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV