Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pārcelts koncerts „Marina Rebeka & LNSO"

EasyGet.lv, 01.11.2011. 14:32

Sakarā ar Volfganga Amadeja Mocarta operas Dons Žuans jauniestudējumu Ņujorkas Metropolitēna operā, kurā Latvijas soprāns Marina Rebeka dzied donnas Annas lomu, plānotais koncerts Rīgā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri pārcelts uz 2012. gada 15. janvāri, informē LNSO komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.
Pārcelts koncerts „Marina Rebeka & LNSO"

Visas uz 24. novembra koncertu iegādātās biļetes ir derīgas ieejai 15. janvāra koncertā vai līdz pasākuma norisei tās iespējams atgriezt jebkurā "Biļešu Paradīzes" kasē.

Jaunā latviešu operzvaigzne Marina Rebeka, kura šosezon uzstājas Vīnes Valsts operā, Berlīnes Vācu operā, Karaliskajā Koventgārdena operā un ar donnas Annas lomu „Dona Žuana" jauniestudējumā debitē Ņujorkas Metropoles operā, aicina uz vienreizēju atkalredzēšanos Rīgā – solokoncertā kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri un diriģentu Modestu Pitrenas. 2012. gada 15. javāra koncerts Lielajā Ģilde, nešaubīgi solās kļūt par saviļņojošāko muzikālo pārdzīvojumu nākamā gada sākumā.

Plašāka informācija: www.lnso.lv

Foto: Marina Rebeka. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV