Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izdots Šlāgermūzikas festivāla "LR2 Zelta Šlāgeris" DVD

EasyGet.lv, 08.11.2011. 09:04

SIA "ŠlāgerTV" laidusi klajā jaunu DVD ar šī gada grandiozākā Šlāgermūzikas festivāla "Latvijas Radio 2 Zelta Šlāgeris" ierakstu, kurā pirmo reizi uz vienas skatuves uzstājās 35 šlāger un kantrī mūzikas grupas un izpildītāji, informē SIA "ŠlāgerTV" valdes loceklis Jānis Viduskalns. Diski pieejami visās Latvijas Pasta nodaļās, sākot ar mazajām apdzīvotajām vietām un beidzot ar galvaspilsētu Rīgu. DVD piešķirtas ļoti demokrātiskas cenas, taču skaits ir ierobežots.
Izdots Šlāgermūzikas festivāla "LR2 Zelta Šlāgeris" DVD

Jaunajā DVD iemūžināts Madonā notikušais Šlāgerfestivāls, kurā muzicēja 35 grupas un izpildītāji: «Klaidonis», «Apvedceļš», «Patrioti LG», «Kantoris 04», «Dobeles Zemessargi», «Emburgas zēni», «Tērvete», Kaspars Antess, Viktors Zemgals, Gunārs Meijers un daudzi citi ar tautā iemīļotām un sirdīs jau mītošām dziesmām, kā arī ar pavisam jaunām.

DVD veidots atbilstoši festivāla norises gaitai un noslēdzas ar grupas «Apvedceļš» emocionālo dziesmu «Zemenes». Ikviens skatītājs, nemanot, sāk dziedāt līdzi un tiek piepildīts ar tik spēcīgām emocijām, ka DVD tiek atskaņots vēl un vēl. Tāpēc pasteidzieties, jo DVD var iegādāties par ļoti demokrātiskām cenām, taču skaits ir ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV