Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Stage Number One 2012" – pirmais solis ceļā uz lielo skatuvi

EasyGet.lv, 08.11.2011. 09:48

Piektdien, 11. novembrī, muzikālajā bārā Chill Inn sāksies ikgadējais jauno mūziķu konkurss Stage Number One. Par vietu pusfinālā 1. atlases kārtā cīnīsies grupas Karma Free, Rebel Riot un Breaking The Waves. Par kārtīgu konkursa atklāšanas ballīti parūpēsies punk-rock pārstāvji "Cacophonics" un DJ Uģis (Veto magazine).
„Stage Number One 2012" – pirmais solis ceļā uz lielo skatuvi

Grupu sniegumu pirmajā atlases kārtā vērtēs kompetenta žūrija: grupas „The Picture" pārstāvis Kaspars Eglītis, Radio Valmiera personības Andris Jurga un Krišs Kāpostiņš, kā arī pūtējorķestra guru.

Grupas, kuras iepriekšējos gados startējušas konkursā, vēlāk pamanītas un atskaņotas Latvijas lielākajās radiostacijās. Radio Valmiera programmu direktors Andris Jurga atzīst: "Stage Number One ir labs atspēriena punkts jaunajām grupām. Piemēram, no tām apvienībām, kas spēlēja pērn, mūsu radio rotācijā ir vismaz 10 grupas. Ņemot vērā, ka tie visi ir jauni ansambļi, tas ir daudz!"

Stage Number One ir ne tikai lieliska iespēja jaunajiem mūziķiem parādīt savu talantu plašākai publikai, bet arī iegūt lieliskas balvas turpmākai karjeras veidošanai.

Šogad Chill Inn dāvās uzvarētājiem iespēju ierakstīt kādu no savām dziesmām profesionālā studijā, savukārt Radio Valmiera - dziesmas rotāciju ēterā 100 reizes,kā arī daudz citu labumu.

Jaunās grupas vēl var pagūt pieteikt dalību konkursā.

Pieteikuma anketu meklē www.chill-inn.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV