Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Atbalstot Arni Medni, izdod dziesmu izlasi

EasyGet.lv, 08.11.2011. 16:55

Dienā, kad Latvijas Nacionālajā teātrī norisināsies Arņa Medņa draugu un atbalstītāju rīkotais labdarības koncerts „Šodien ārā saulains laiks", kompānija „Mikrofona ieraksti" insultu pārcietušā mākslinieka atbalstam izdod Medņa dziesmu CD izlasi, informē Guntars Račs.
Atbalstot Arni Medni, izdod dziesmu izlasi

Ienākumi no izlases tiks novirzīti mākslinieka rehabilitācijai, un ieraksts būs pieejams arī koncerta norises vietā. Izlase, kurai, tāpat kā koncertam, dots nosaukums „Šodien ārā saulains laiks" tapusi sadarbībā ar kompāniju Platforma.lv, un tajā atrodamas Arņa dziesmas no dažādiem laikiem, tostarp arī grupas Odis pirmie ieraksti, sadarbībā ar grupu „Ex Patriots" tapušie ieraksti un Medņa solo dziesmas, kā arī dziesmas no Latvijas Nacionālā teātra izrādes „Pepija". Lielāko daļu no 18 izlasē iekļautajām dziesmām dzied pats Arnis Mednis. Izlasē dzirdami arī tādi izpildītāji kā Olga un Tango, Odis, Linda Leen, Valdis Indrišonoks, Karīna Tatarinova, Chilli, Latvijas Nacionālā teātra aktieri, Talantu Fabrikas kopkoris un Zvaigžņu koris, kura sastāvā dzied Zigfrīds Muktupāvels, Laima Vaikule, Igo, Alex, Ieva Akuratere un daudzi citi.

Albuma anotācijā muzikoloģe Daiga Mazvērsīte cita starpā raksta: „Reti kurš piedzīvojis tik plašu muzikālo evolūciju kā šis cilvēks – orķestris: dziedātājs, komponists, pianists, aranžētājs, producents Arnis Mednis.
Savā neprātīgi straujajā skrējienā mūziķis ir uz laiku apturēts, bet paveikts jau ārkārtīgi daudz..."

Albumā iekļautas dziesmas :
Šodien ārā saulains laiks
Radio, radio
Hei, mazā
Shadows and Rain
Shake Before Use
Sweet As Lollypop
Too Much
Black Velvet
Snieg, snieg balts sniegs
Not To Fall Again
Ain't Comin' Back
Dzīve ir viena
Kad tevis nav klāt
Vārdi neizteic neko
Es gribu kā bērns vēl just
Māmiņ, vai dzirdi?
Tā ir jānotiek
Who Are You Now

Albumu būs iespējams lejupielādēt portālos Doremi.lv un Platforma.lv.

Albuma izdošanu atbalsta Venden, Tipogrāfijas grupa „Mūkusala", Foto aģentūra f64, Labiedarbi.lv, Diena, LNT, Radio SWH, LMK un Draugiem.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV