Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Andrē izsludina jaunu konkursu

EasyGet.lv, 09.11.2011. 10:16

Pavisam drīz hip hop un elektroniskās mūzikas izpildītājs Andrē piedāvās klausītājiem jauno singlu "Jauda", tādēļ jau šobrīd ikviens tika aicināts pieteikties radošā konkursā, informē mūziķis.
Andrē izsludina jaunu konkursu

Konkursa mērķis ir radīt promo jeb publicitātes foto jaunajam singlam "Jauda". Veiksmīgākā foto autors saņems nelielu naudas balvu. Labākā bilde tiks arī publicēta daudzviet medijos kopā ar singlu "Jauda", līdzīgi kā tas tika darīts ar tādiem Andrē singliem kā "Uzvaras Garša" un "Bez Raizēm".

Foto konkursam vēlams iesūtīt līdz 18. novembrim (ieskaitot) e-pastā andris.koemecs@inbox.lv . Augstu tiks vērtēta bildes orģinalitāte, tāpēc nav vēlams iesūtīt sagataves vai pārkāpt citu autoru autortiesības.

Līdzšinējās promo bildes Andrē singliem:

http://youtu.be/U-0856EA6sM

http://youtu.be/t50elIzJLj8

Abu fotogrāfiju autore dizainere Inga Gaile.

Singla mūzikas autors ir Edgars Kokorevičs jeb EdgeCore, ar kuru Andrē jau sadarbojās dziesmā "Uzvaras Garša". Gaidāmā singla nosaukums ir "Jauda". "Es šādu nosaukumu izvēlējos, jo, dziesmu klausoties, sajutu neiedomājamu enerģiju. Tas ir sava veida stimuls jeb jauda, kura ir nepieciešama, lai pārvarētu ikdienas grūtības. Tāpēc nosaukums man likās ļoti atbilstošs dziesmai, lai gan dziesma nav par pašu jaudu," stāsta Andrē. "Daudzi, iespējams, būs pamanījuši, ka es savās dziesmās bieži pieaicinu kādus dziedātājus, arī šoreiz nav izņēmums," turpina Andrē, "šoreiz tā būs vēl viena spēcīgās balss īpašniece - Anete Kotoviča (http://www.draugiem.lv/ak/), kura ielika dziesmā vēl lielāku jaudu. Ar Aneti jau sen vēlējos sadarboties, bet kaut kas mūs atturēja līdz brīdim, kad šogad manā dzimšanas dienas pasākumā prezentēju šo singlu "Jauda", un pieaicināju kā viesmākslinieci arī Aneti. Izdzirdot viņas improvizācijas šī singla mūzikā, sapratu, ka kaut kas šajā dziesmā bija trūcis, un tā bija Anete. Beidzot mums izdevās uzsākt kopīgu darbu, un jau pavisam drīz ikvienam būs iespēja šo mūsu kopdarbu sadzirdēt. Ceru, ka šī dziesma jums dos tikpat daudz jaudas dzīvē, cik mums!"

Vairāk informācijas:
http://www.andree.lv/
https://twitter.com/Andree_LV
https://www.facebook.com/AndreeMusic

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV