Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izsludina pieteikšanos ģitāristu konkursam

EasyGet.lv, 11.11.2011. 11:03

Latvijas ģitāristu mājaslapa "Gitarspele.lv" sadarbībā ar pasaules leģendāro ģitāru ražotāju "Gibson" un veikalu "AT&Trade" organizē ģitāristu konkursu, kura galvenā balva ir "Epiphone Les Paul Custom" elektriskā ģitāra, informē "Ģitārspēle.lv" pāstāvji.
Izsludina pieteikšanos ģitāristu konkursam

"Gibson" Ģitāru Roka festivāls norisināsies 7. decembrī klubā "Nabaklab", kad uz skatuves kāps desmit atlasē izvēlēti ģitāristi.

Katram finālistam piecu minūšu laikā žūrijas priekšā būs jāpierāda, ka tieši viņš ir pelnījis galveno balvu - rokmūziķu vidū iecienīto ģitāru.

Uzstāties varēs vai nu ar dzīvo pavadījumu (var nākt ar saviem grupas kolēģiem) vai izmantot mp3 pavadījumu, vai arī ar solo priekšnesumu bez pavadījuma.

"Dalībniekiem ir brīva izvēle - spēlēt vienu savu oriģinālskaņdarbu vai arī vienu kaverdziesmu. Lai saglabātu intrigu un godīgu konkurenci, žūrijas sastāvs tiks atklāts dažas dienas pirms konkursa. Žūrijā būs arī ievērojamas ar ģitārmūziku saistītas personas, arī "Gibson" pārstāvis no ASV," atklāj konkursa organizētāji.

Konkursa vērtēšanas kritēriji: Performance - izpildījuma kvalitāte un tehnika; Artistry - mākslinieciskā gaume, skatuviskais tēls; Groove - grūvs, "smeķīgums" un tas, cik ļoti mūzika "paķer".

Konkursa nobeigumā paredzēts jam session, kura laikā uz skatuves varēs kāpt ikviens, kurš atnāks ar savu ģitāru.

Ieeja pasākumā ir bez maksas un bez vecuma ierobežojuma.

Plašāka informācija par pieteikšanos - konkursa organizētāju mājaslapā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV