Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Klāt ImproRoks pēdējais pusfināls

EasyGet.lv, 14.11.2011. 10:19

16. novembrī klubā „Pie L Tipa" trīs jaunas un pavisam atšķirīgas grupas - Arkādija, Kailā Patiesība un Charisma - parūpēsies par neaizmirstamu trešdienu. Vakara noslēgumā ImproRoks aicina uz kārtīgu iztrakošanos afterpartijā kopā ar rokgrupu Blizzard, informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele.
Klāt ImproRoks pēdējais pusfināls

Šotrešdien ImproRoks atkal viesosies klubā „Pie L Tipa". Šajā reizē visu trīs grupu sniegumu vērtēs mūziķis un radio personība Artis Dvarionas, kā arī Latvijas ģitārspēles leģenda Vjačeslavs Mitrohins. Viņi lems par to, kura grupa pievienosies līdzšinējiem finālistiem „The Aperitif", „The Blowtorch", „The Highway" un turpinās cīņu par konkursa galveno balvu – dziesmas ierakstu no Mārtiņa Freimaņa Fonda.

Šis nebūs vienīgais koncerts šajā nedēļā, kurā varēs dzirdēt jaunās grupas. ImproRoks sadarbībā ar tā atbalstītāju t/c „Mols" ir parūpējies par īpašu koncertu, kurā piedalīsies visas 12 jaunās grupas. 17.novembrī 19:00 uz t/c „Mola" skatuves jaunās grupas izpildīs Latvijā populāras roka dziesmas savā aranžējumā. Grupas cīnīsies ne vien par „Mols" simpātijas balvu, bet arī par pēdējo iespēju iekļūt ImproRoks finālā – 23.novembrī. Uzvarētāju šajā reizē noteiks skatītāju balsojums. Papildus koncertam t/c „Mols" apmeklētāji varēs baudīt Biznesa augstskolas „Turība" karsējmeiteņu šovu, piedalīties aktīvos konkursos un tikt pie garšīgām balvām no konkursa atbalstītājiem. Par patīkamu vakara noskaņu rūpēsies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Toms Liepājnieks.

Konkursu atbalsta „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", prezervatīvi „Contex", „Pērnes L", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv

Vairāk par konkursu: www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV