Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Ventspilī notiks dīdžeju konkurss

EasyGet.lv, 15.11.2011. 15:53

18. novembrī Ventspilī, atpūtas centrā „Klondaika", notiks ikgadējais dīdžeju konkurss Kurzemes DJ, kuru, kā ierasts, rīko Biedrība „Radošo ideju laboratorija – vien reiz viens", informē Sergejs Medvedevs. Šogad konkurss norisināsies jau astoto reizi.
Ventspilī notiks dīdžeju konkurss

Šajā gadā konkursā pulcēsies deviņi dīdžeji - Mr. RoughBoy, LB, Puma Tek, Versetti, Kārlis Švampe, Frame, Andis Serums, Makree, Martin Sirius - no vairākām Kurzemes pilsētām, un viņus vērtēs kompetenta žūrija sešu cilvēku sastāvā - Salmz, RUDice, Gatis Vilinskis, Vento, [Ex] da Bass, Hadge.

Konkursa Kurzemes DJ mērķis ir iepazīstināt sabiedrību ar elektroniskās mūzikas virzienu daudzveidību, tajā apvienojot galvenos tā novirzienus; pulcēt elektroniskās mūzikas fanus, interesentus un DJ, tādejādi katram DJ un apmeklētājam dodot iespēju piedalīties muzikālā brīnuma radīšanā. DJ dalība nav neatkarīga no tā, cik viņš ir atpazīstams un kādu muzikālo virzienu pārstāv, visa pamatā ir DJ spēle un no tā izrietošās emocijas, kas ir elektroniskās mūzikas pamats. DJ sava seta laikā rada ko tādu, kas otrreiz nav atkārtojams, tas ir vienreizējs priekšnesums, kur liela loma ir pasākuma apmeklētājiem un klausītājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV