Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Grupa "Dzelzs vilks" izdod jaunu CD - "Dzīvnieks pilsētā"

EasyGet.lv, 21.11.2011. 10:21

Grupa "Dzelzs Vilks" šogad svin savu divdesmitgadi, bet šis nav laiks pieminekļiem, vaska figūrām vai "labāko dziesmu izlasei". Ar jaunām idejām un dzimšanas dienu fonā grupa šogad radījusi pavisam svaigu studijas albumu - "Dzīvnieks pilsētā", kas šodien iznāk mūzikas izdevniecības "Upe tuviem un tāliem" apgādā, informē izdevniecības "Upe tuviem un tāliem" pārstāve Iveta Mielava.
Grupa "Dzelzs vilks" izdod jaunu CD - "Dzīvnieks pilsētā"

"Dzīvnieks pilsētā ievedis Dzelzs Vilku nākamajā desmitgadē, šeit skaņu tehnoloģijas spēlē lielu lomu, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. Enerģisks un smags disko, dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi. Tāds Dzīvnieks - tāds Dzelzs Vilks," par jauno albumu teic Juris.

"Dzīvnieks pilsētā" ir "Dzelzs vilka" 12. studijas albums. Tas, tāpat kā citi grupas albumi ir ieskaņots Siguldas ierakstu studijā. Albuma producenti - Gints Sola, Juris Kaukulis un Kaspars Tobis. Diska vāka un grāmatiņas foto autors - Kristaps Kalns, savukārt vizuālā ideja pieder māksliniekam Viesturam Staņislavskim.

Klausītāju uzmanībai līdz šim nodoti jau divi jaunā albuma vēstneši - šīs vasaras singls "Viņa grib tik daudz", kā arī aizvadītajā nedēļā raidstacijās nonākušais jaunākais albuma singls - "Sveši".

Albuma veidotāji sirsnīgi pateicas saviem finansiālajiem atbalstītājiem - Siguldas novada domei, ar kuru kopā tiek prezentēts pilsētas tūrisma zīmols "Sigulda aizrauj" un "Creditreform Latvija".

Jaunais albums no 21.novembra būs pieejams CD formātā mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās Latvijā, bet no 2012. gada janvāra ne tikai jaunākais, bet arī visi iepriekšējie grupas albumi būs pieejami Apple iTunes mūzikas veikalos visā pasaulē.

Plašāk par "Dzelzs vilku":
www.dzelzsvilks.lv
www.draugiem.lv/dzelzs_vilks
twitter.com/dzelzs_vilks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV