Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks Latvijas jauno mūzikas grupu konkurss „Melodija"

EasyGet.lv, 23.11.2011. 15:36 | komentāri (3)

Jauno mūziķu konkurss „Melodija" notiks 7. janvārī Ropažu Kultūras un izglītības centrā ar mērķi atklāt jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos mūziķus no visas Latvijas, pēc konkursa labākajām grupām tiks dota iespēja sevi apliecināt Latvijas vadošajiem izklaides industrijas profesionāļiem.

Konkursā piedalīties ir aicinātas jaunās mūziķu grupas no visas Latvijas, bez vecuma ierobežojuma. Dalībniekiem konkursā būs jāizpilda divas dziesmas pēc brīvas izvēles, konkursa rīkotāji iesaka izvēlēties divas dažādu raksturu dziesmas. Būtiskākie vērtēšanas kritēriji – repertuāra izvēle un tā sarežģītības pakāpe, priekšnesumu mākslinieciskā kvalitāte kā arī tehniskais izpildījums un izpildījuma oriģinalitāte.

Lai pieteiktos konkursam nepieciešams aizpildīt noteikta parauga pieteikuma anketu, ko līdz ar nolikumu var pieprasīt elektroniski: konkurssmelodija@gmail.com
Pieteikuma anketas tiks pieņemtas līdz 1. janvārim, nenokavējiet!

„Konkurss ir solis uz tālākiem sasniegumiem, tā ir iespēja gūt jaunu pieredzi un veidot kontaktus ar profesionāliem mūziķiem, tas varbūt ikviena jaunā mūziķa ceļa sākums uz lielo skatuvi.", stāsta konkursa organizatori.

Kontaktinformācija:
konkurssmelodija@gmail.com
+ (371) 29131458

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV