Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Konkursā ImproRoks 2011 uzvar grupa The Aperitif

EasyGet.lv, 25.11.2011. 11:36

23. novembra vakarā klubā „Pie L Tipa" norisinājās jauno grupu konkursa ImproRoks fināls. Galveno balvu, dziesmas ierakstu no Mārtiņa Freimaņa Fonda Latvijas labākajā ierakstu studijā, kā arī papildus atbalstu tālākajā attīstībā ieguva grupa The Aperitif, informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele.
Konkursā ImproRoks 2011 uzvar grupa The Aperitif

Par uzvaru finālā kopumā sacentās piecas grupas – The Aperitif, The Blowtorch, The Highway, Arkādija un The Golden Rivet, kuri izpildīja trīs dziesmas no sava repertuāra, kā arī piešķīra savu skanējumu latviešu tautasdziesmai „Upe nesa ozoliņu". Viņu sniegumu vērtēja Mārtiņa Freimaņa Fonda un mūzikas izdevniecības „Mikrofona ieraksti" dibinātājs Guntars Račs, dziedātāja un vokālā pedagoģe Jana Čakste, kā arī rokmūziķis Aivars Brīze.

Trešo vietu un Janas Čakstes simpātiju balvu – vokālās nodarbības ieguva jaunākā ImproRoks grupa The Golden Rivet. Pankroku spēlējošie jaunieši ar 12 gadus jauno un aizrautīgo bunģieri Bruno pārsteidza klātesošos ar savu degsmi un ambīcijām. Viņi savā īpašumā ieguva arī fotosesiju no Pirmās Domas un t/c Mols simpātijas balvu.

ImproRoks atbalstītāji Latviešu radio pasniedza savu simpātijas balvu – 1000 reklāmas sekundes studentu folka grupai Arkādija. Viņi ieguva arī kluba „Pie L Tipa" un veikala „Tava skaņa" simpātijas balvas.

Konkursa organizatori izsaka lielu paldies visiem konkursa dalībniekiem un atbalstītājiem.

Konkursu atbalsta „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", prezervatīvi „Contex", „Pirmā doma", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv

Papildu informācija: www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV