Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas Universitātes radio NABA īpašā jubilejas programma

EasyGet.lv, 28.11.2011. 13:28

Ceturtdien, 1. decembrī, Latvijas Universitātes radio NABA svin 9. jubileju, kas tiks atzīmēta gan ar īpašu koncertprogrammu Radio NABA ēterā 93,1 FM, gan mūzikas klubā "Nabaklab". Svētku programmas norisi Radio studijā varēs vērot interneta videotiešraidē, infrormē LU Preses centrs.
Latvijas Universitātes radio NABA īpašā jubilejas programma

1. decembrī Radio studijā koncertēs „AlisP", „Gaujarts", Elizabete Balčus, „Aparāts", „Soundarcade", „Starmetis", „Unholy Satan", „Dēlis Budēlis". Kā ierasts, būs arī sarunas ar mūziķiem, tās vadīs Radio NABA mūzikas instruktori, kā arī neizpaliks ierastie ceturtdienas raidījumi – „Saeimas plenārsēde" ar 100 raidījuma vadītājiem, „Rakumi", „Dabaskats", „Ej Apskrieties" un „Remisija".

Grupu / mūziķu koncerti Radio programmas tiešajā ēterā 1. decembrī (15-30 min.):
13.00 „AlisP"
14.00 „Gaujarts"
15.00 Elizabete Balčus
16.00 „Aparāts"
17.00 „Soundarcade"
18.00 „Unholy Satan"
19.00 „Starmetis"
20.00 „Dēlis Budēlis"

Savukārt svētku vakara / nakts programma Radio NABA klubā "Nabaklab" turpināsies trīs vakarus. Ceturtdien, 1.decembrī, koncertzālē „Morbergs" uzstāsies grupas „Soundarcade" un „Gas of Latvia", savukārt deju zālē „Auguste" Dj Blicsons un Laursons / „Ej Apskrieties", Dj Rudaks un Daksis / „Bīstamie Gadi", Dj Skaida/ „Absolūtais minors" un Dj Bērziņš un Zālītis / „Mūzu muzejs". 2.decembra vakarā klubā "Nabaklab" koncertēs grupas „Aparāts" un „7 pieauguši vīrieši", deju zālē - Herta / „Bronhīts", Dj Dambis / „Bitīt Matos", Dj Rihards Bražinskis / „Skaņu Mežs" un Dj Kazulis. Sestdienas vakarā, 3.decembrī, koncertzālē uzstāsies grupas „Gaujarts" un „The Diamond Blow" (Austrālija), savukārt Dj Šolis un Dj Vuguls /„Pērļu Zvejnieki" vadīs Video diskotēku. Deju zālē mūziku atskaņos Ilmārs Šlāpins / „Atrastās skaņas", Dj Vibe 55 un Onishi / „Dabsolis", Žaks / „Pierasti ieraksti" un Dj AG un Raitis /" Dvēseles Spēks".

Pasākumu programmā paredzami vairāki labdabīgi pārsteigumi un dāvanas ik vakaru.

Latvijas Universitātes Radio NABA

Latvijas Universitātes Radio NABA pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Deviņu gadu laikā Radio spējis saglabāt savu nekomerciālo, tā saukto alternatīvās mūzikas formātu un plašu autorraidījumu klāstu, klausītājiem piedāvājot ieskatu visdažādākajos mūzikas žanros, kā arī mākslas un kultūras norisēs. Radio NABA par savu galveno mērķauditoriju sauc domājošus cilvēkus, kuri vēlas ko vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. NABA kopumā darbojas vismaz 80 mūzikas instruktori, kas veido vairāk nekā 40 mūzikas raidījumu un ikvienu mudina - „Pagriez pasauli!".

www.radionaba.lv

Foto (c) Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV