Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Melo - M" jubilejas koncertā uzstāsies kopā ar deju grupu "Dzirnas"

EasyGet.lv, 29.11.2011. 09:12

Čellu trio "Melo - M", atzīmējot piecu gadu darbības jubileju, lielkoncertā Rīgas Kongresu namā 28. decembrī atskaņos ne vien visu laiku populārākās grupas dziesmas un jaunas kompozīcijas, bet arī piedāvās dejas izrādi "Apstājies", kas tapusi sadarbībā ar Agri Daņiļēviču un deju grupu "Dzirnas", informē Madara Gruntmane.
"Melo - M" jubilejas koncertā uzstāsies kopā ar deju grupu "Dzirnas"

Dejas izrāde "Apstājies" savulaik iestudēta un rādīta gan Baltijas Baleta festivālā, gan "Dzirnu" koncertos, bet pēdējo gadu laikā to nav bijis iespējams noskatīties.

"Melo - M" koncertos bieži tiek spēlēti nelieli fragmenti no šīs izrādes, kuras oriģinālmūzikas autors ir grupas dalībnieks Kārlis Auzāns. Ņemot vērā, ka klausītāju interese par šo darbu ir liela un ne reizi vien trio "Melo - M" mudināts atkārtoti sniegt kādu šīs izrādes koncertu, pieņemts lēmums, ka jubilejas koncerts ir īstā reize dot iespēju redzēt trīs čellistu un "Dzirnu" dejotāju kopdarbu.

Izrādes režiju veidojis Agris Daņiļēvičs, bet horeogrāfijas autors ir Markuss Cmēlings.

"Melo - M" jubilejas koncertā gaidāmi arī citi pārsteigumi - līdztekus latviešu un pasaules hitiem trīs čellu izpildījumā skanēs arī dažas kompozīcijas no topošās deju mūzikas programmas. To klāstā būs gan klasiskas dejas jaunos aranžējumos, gan mūsdienu deju mūzikas hiti.

Koncerta otrajā daļā kopā ar "Melo - M" muzicēs pazīstamais bundzinieks Vilnis Krieviņš.

Čellu trio "Melo - M" šobrīd ne vien strādā pie jaunās programmas, bet arī aktīvi koncertē ārpus Latvijas robežām. Nupat trio atgriezies no koncertiem Sanktpēterburgā.

Biļetes uz "Melo - M" piecu gadu jubilejas koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV