Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rihards Zaļupe un diriģents Jānis Ozols aicina pamosties Ziemassvētkos

EasyGet.lv, 02.12.2011. 11:45

Godalgotais jauniešu koris Maska diriģenta Jāņa Ozola vadībā, kā arī solisti Annija Putniņa, Laura Jēkabsone (vokālā grupa Latvian Voices) un Jānis Strazdiņš (vokālā grupa Cosmos) aicina piedzīvot gada gaišāko koncertu Kazanovas orķestra pavadījumā 21. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Doma baznīcā, informē GeenRiver MUSIC projektu direktore Sondra Lāce.
Rihards Zaļupe un diriģents Jānis Ozols aicina pamosties Ziemassvētkos

Katru gadu Ziemassvētki nāk ar dāvināšanas prieku, kas nereti liek pazust lielveikalu burzmā, meklējot taustāmas lietas, ko palikt zem svētku eglītes. Tā vietā jau tradicionāli Babītes jauniešu koris Maska diriģenta Jāņa Ozola vadībā aicina dāvāt sev un saviem mīļajiem gada skaistāko svētku pārdzīvojumu koncertā "Pamodies Ziemassvētkos".

Koncertā skanēs ne tikai Ziemassvētku melodijas, bet arī sirsnīgākais Riharda Zaļupes skaņdarba "Pamodies Ziemassvētkos!" pasaules pirmatskaņojums. Jauks stāsts par kādu pekaini, kurš svētku vakarā pamostas no garā ziemas miega un redz ...

Jauniešu koris Maska pēc grandiozās uzvaras starptautiskajā koru konkursā Spānijā ar vēl nebijušu rezultātu Latvijas koru vēsturē turpina sadarbību ar komponistu Rihardu Zaļupi, dāvājot klausītājiem svētku noskaņu kopā ar jauniešu pašizveidoto simfonisko orķestri Kazanovas orķestris diriģenta Toma Rēķa vadībā.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Vairāk informācijas:
www.greenrivermusic.lv
www.korismaska.lv
www.doms.lv

Foto: Rihards Zaļupe. Foto (c) Jānis Naglis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV