Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Otra Puse koncertēs Lielvārdē

EasyGet.lv, 05.12.2011. 11:06

7. decembrī Lielvārdes kultūras namā „Otra Puse" sniegs akustisko koncertu, kurā izskanēs grupas visu laiku labākās dziesmas akustiskā izpildījumā, informē grupas menedžere Inese Vīksnāne.
Otra Puse koncertēs Lielvārdē

Līdz šim grupa Otra Puse izdevusi trīs studijas albumus: „Pēc lietus", „Nakts vai rīts" un Ziemassvētku albumu kopā ar draugiem – „Piparkūku sirsniņa".

Koncertā tiks izpildītas par hītiem kļuvušās dziesmas „Vēstules", „Ieskaties", „Pēc lietus", „Nakts vai rīts", „ Dievs dod", „Ave pali" un daudzas citas.

Grupas Otra Puse sastāvā uzstāsies Normunds Pauniņš (vokāls, akustiskā ģitāra), Ivars Makstnieks (sintezators), Rihards Zaļupe (perkusijas), Arnolds Kārklis (ģitāras) un Mārtiņš Burkevics (bass).

Biļetes iespējams iegādāties Lielvārdes kultūras nama kasē (Parka ielā 3) no 12:00-20:00, kā arī pirms koncerta. Sākums 20:00. Koncerta ilgums 1.20h. Kontakttālrunis: 29192564. Ieejas maksa: 5 Ls.

Papildus informācija: www.otrapuse.net

Foto: Otra Puse. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV