Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākusies mūziķu pieteikšanās Tallinn Music Week 2012

EasyGet.lv, 05.12.2011. 11:21

Nākamgad no 29. līdz 31. martam Tallinā jau ceturto reizi norisināsies mūzikas konference un festivāls Tallinn Music Week (TMW), informē Kristofers Knesis. TMW ir festivāls, kurā jaunām un interesantām mūzikas apvienībām, kā no Igaunijas, tā arī tās apkārtnes, ir iespēja sevi parādīt mūzikas industrijas un mūzikas preses pārstāvjiem no visas pasaules, kā arī vietējai publikai, mūzikas izdevniecībām un citām organizācijām.
Sākusies mūziķu pieteikšanās Tallinn Music Week 2012

Pateicoties partneru Skype un Nordic Hotel Forum atbalstam, kā arī tam, ka Tallina pērn bija Eiropas Kultūras Galvaspilsēta, TMW guvusi starptautisku atpazīstamību. Tas, savukārt, palīdzējis daudzām Igaunijas grupām tikt pie iespējas uzstāties vairākos festivālos visā Eiropā un nodibināt ciešus sakarus ar mūzikas industrijas pārstāvjiem, kā vietējā, tā starptautiskā mērogā.

TMW Skype Award 2011 balvas ieguvēji Ewert and the Two Dragons pēdējā pusgada laikā koncertējuši tādos festivālos kā Popkomm, Waves Vienna, Musiikki & Media un janvārī uzstāsies arī prestižajā mūzikas konferencē Eurosonic, kā arī sākuši sadarbību ar vienu no pasaules vadošajām aģentūrām – The Agency Group. Savukārt TMW Skype Award 2010 uzvarētāja, šarmantā Iiris, jūnijā parakstīja līgumu ar mūzikas ierakstu gigantu EMI, un viņas pirmais singls iznāks jau 12. decembrī, savukārt nākamgad gaidāms arī jaunās mākslinieces debijas albums.

Ikgadējā konference TMW katru gadu piesaista aptuveni 200 starptautiskās mūzikas industrijas darboņus, kā arī organizācijas no Baltijas valstīm, tādējādi dodot iespēju festivāla dalībniekiem tikt pamanītiem festivālu rīkotāju, ierakstu kompāniju, aģentūru, preses un mediju pārstāvju starpā, kā vietējā, tā arī starptautiskā mērogā.

Ieinteresētajiem mūziķiem nu ir iespējams pieteikties uz TMW 2012. Aicināti pieteikties ir gan solomākslinieki, gan grupas, kas jūtas gatavi iesaistīties pasaules mūzikas tirgū – jebkura žanra vai stila. Iepriekšējos gados Latviju šajā festivālā pārstāvējuši tādi mākslinieki kā Instrumenti, Prāta Vētra, Goran Gora, Soundarcade u.c.

Vairāk informācijas par Tallinn Music Week 2012 un reģistrāciju, vari meklēt šeit - www.tallinnmusicweek.ee, vai rakstīt uz info@tallinnmusicweek.ee.

Foto: dziedātāja Īrisa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV