Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

„Malduguns" izdod debijas albumu

EasyGet.lv, 05.12.2011. 14:49

Pašmāju death metal grupa „Malduguns" laiž klajā debijas albumu „Pēddzinis".
„Malduguns" izdod debijas albumu

Grupas debijas albuma ierakstu, māsterēšanu veicis Kaspars Bārbals, vairāk zināms, kā mūziķis grupās „Auļi" un „Skyforger", kā arī ierakstu studijas „Lauska" skaņu inženieris .

Grupā „Malduguns" spēkus apvienojuši smagākas mūzikas aprindās sevi jau pierādījuši mūziķi: Andris „Fauns" (vokāls) , Artūrs „Malējs" (ģitāra) , Krišjānis (ģitāra) – visi trīs spēlējuši grupā „Tabestic Enteron" , bundzinieks Lauris („Frailty", „Apēdājs") , Ģirts „Motors" ( „Heresiarh" , „Skyforger" ģitārists, kurš Maldugunī apliecina sevi kā basists.

„Malduguns" muzicēšanas maniere ir „vecās skolas" death metal, visu dziesmu teksti ir latviešu valodā. Albumā iekļautas astoņas kompozīcijas:

„Laikmets" , „Asinsbalss" , „Rītausma" , „Uguns siets" , „Pēddzinis" , „Uz upurakmens" , „Spogulis" , „Lietuvēns" .

„Beidzot, viens albums, kas, iekustinās, motivēs, „uzšaus" pieklusušajai pašmāju smagās mūzikas skatuvei un klausītājiem. Iespaidīgs debijas albums – gan muzikālā satura, gan uzteicamo tekstu ziņā! Iespējams, pēdējā laika žanra paraugs pašmāju skatuvē." (tā par albumu - Haralds Strapāns, metālists ar stāžu) .

Albuma tirāža ierobežota – vien 300 eksemplāri.

Albuma atvēršana un ieskandināšana – sestdien, 10. decembrī, 18:00, krogā „Aptieka" (Mazā Miesnieku iela 1-1, Vecrīgā)

Divas albuma dziesmas „Asinsbalss" un „Rītausma" klausāmas grupas vietnē: http://www.draugiem.lv/malduguns

Koncerta Video: Malduguns – „Asins Balss"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV