Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Evita Zālīte, Liene Šomase un Marts Kristiāns Kalniņš Mežotnes pilī atklāj eņģeļu balsis

EasyGet.lv, 05.12.2011. 15:12

3. decembrī visas dienas garumā Mežotnes pilī norisinājās īpašs Latvijas jauno izpildītāju konkurss „Eņģeļu balsis" , kura mērķis bija noskaidrot „Eņģeļa balss 2011" ieguvēju.
Evita Zālīte, Liene Šomase un Marts Kristiāns Kalniņš Mežotnes pilī atklāj eņģeļu balsis

Konkursā kopā piedalījās vairāk kā 70 jaunie izpildītāji no Daugavpils, Rīgas, Bauskas, Jelgavas, Liepājas, Ventspils, Valmieras un daudzām citām pilsētām, dalībnieki izpildīja savas mīļākās Ziemassvētku dziesmas!

Konkursa žūrija, kuras sastāvā bija LNO soliste Evita Zālīte, dziedātāja un burvīgās balss īpašniece Liene Šomase un grupas „Autobuss debesīs" solists un komponists Marts Kristiāns Kalniņš no visiem dalībniekiem ir noskaidrojuši vienu – galvenā titula „Eņģeļa balss 2011" ieguvēju un tas ir Kristiāns Jasinskis (6.g.) no Līvāniem, viņš izpildīja I.Ulmaņa dziesmu „Lūgšana", tā spēja aizkustināt ikvienu klausītāju.

Sirsnīgas emocijas valdīja visas konkursa dienas garumā, Mežotnes pils bija saules apspīdēta, katrā vecuma grupā tika noskaidrotas pirmās trīs vietas un Grand Prix, bez tam tika pasniegtas arī piecas veicināšanas balvas, no visiem konkursantiem žūrija paziņoja vienu – „Eņģeļa balss 2011" īpašnieku, jau pieminēto – Kristiānu Jasinski.

Sirsnība, vienkāršība un gaišums ir tas, kas mūs visus spēs vienot un saliedēt visos laikos. Paldies visiem, kas piedalījās un iesaistījās – ar skanīgām dziesmām kopā mums izdevās atvērt durvis Ziemassvētkiem, ticot, cerot, gaidot un piepildot mēs spējam vairāk, lai visiem gaiši svētki!

Konkursu vadīja aktrise Agnese Zeltiņa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV