Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

„Ziemassvētku jampadracis" kopā ar „PND" un „All Day Long"

EasyGet.lv, 06.12.2011. 15:14

No 9. līdz 17. decembrim divas no zināmākajām Latvijas pankroka grupām - „PND" un „All Day Long" - dosies kopīgā pirmssvētku koncerttūrē, kurā apmeklēs Cēsis, Jelgavu, Rīgu un Liepāju, informē Edgars Āboliņš.
„Ziemassvētku jampadracis" kopā ar „PND" un „All Day Long"

Abu grupu koncerttūre ar nosaukumu „Ziemassvētku jampadracis" notiks jau trešo gadu un, kā ierasts, norisināsies pirms svētku brīvdienām. Šogad apmeklējamo pilsētu pulkam nākusi klāt Jelgava un plānots, katru gadu koncerttūres grafiks tiks papildināts ar vienu vai diviem jauniem galamērķiem.

„Ziemassvētku jampadracis" sāksies ar koncertu Cēsīs, klubā „Fono klubs" piektdien, 9. decembrī un noslēgsies nedēļu vēlāk – 17. decembrī Liepājas rokklubā „Fontaine palace".

15. decembrī paredzēts koncerts Vecrīgas krogā „Aptieka", kura saimnieks Kristaps Krēsliņš ilgu laiku bijis grupas „PND" ģitārists, taču tagad viņu ceļi šķīrušies. 16. decembrī „All Day Long" un „PND" koncertēs Jelgavā, klubā „Melno cepurīšu balerija".

Vairāk par gaidāmajiem koncertiem iespējams uzzināt minēto klubu mājas lapās un abu mūzikas apvienību interneta vietnēs. Jāpiebilst, ka Cēsu un Liepājas koncertos pirms un pēc grupu uzstāšanās apmeklētājus izklaidēs radio NABA dīdžeju apvienība „Ej apskrieties".

Papildu informācija:
www.myspace.com/alldaylong
www.draugiem.lv/alldaylong
www.myspace.com/pndpnd
www.draugiem.lv/pnd
www.alldaylong.lv
www.fonoklubs.lv
www.krogsaptieka.lv
www.mcbalerija.com
www.fontainepalace.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV