Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Emīls Dreiblats: „Man likās svarīgi parādīt to, ka cilvēkam var arī sāpēt!"

EasyGet.lv, 07.12.2011. 09:36

Sestdien, 10. decembrī, dienā, kas sakrīt ar pilnu mēness aptumsumu, klajā nāks liepājnieku grupas „Willow Farm" pirmais albums kompaktdiska formātā, kura nosaukums ir „Tev par to nekas nav jāzin'". Neilgi pirms diska prezentācijas, grupas līderis Emīls Dreiblats atklāj nianses par albuma dvēseli.
Emīls Dreiblats: „Man likās svarīgi parādīt to, ka cilvēkam var arī sāpēt!"

„Tituldziesma „Tev par to nekas nav jāzin'" šķiet ir tā, kas savieno šī albuma paskarbo sākumu un meditatīvo izskaņu," stāsta Emīls Dreiblats. „Patiesība, kā zināms, gandrīz vienmēr ir kaut kur pa vidu, domāju, ka tieši šis gabals ir albuma pamatstāsts."

Emīls Dreiblats atklāj, ka albums ir par konkrētiem notikumiem viņa dzīvē. „Es sīkāk pat nevēlos skaidrot, lai paliek kā ir, bet dažas dziesmas noteikti ir kā spogulis tam, kas noticis ar mani un ar mums visapkārt pēdējo gadu laikā," atklāj Emīls Dreiblats. „Ļoti daudz šīs plates dvēseles ir arī mana drauga Ingus Bērziņa, kurš ir teksta autors piecām ar pusi dziesmām, rakstītajā. Man vienmēr ir bijis ļoti viegli identificēties ar viņa tekstiem, arī šoreiz varu parakstīties zem katra viņa rakstītā vārda."

Kopumā „Willow Farm" jauno albumu Emīls Dreiblats raksturo skarbi tieši. „Es izstāstītu tā, man likās svarīgi parādīt to, ka cilvēkam var arī sāpēt," atklāts ir Emīls Dreiblats. „Pateikt, ka sāpēt var arī pieaugušam cilvēkam, ka šis cilvēks drīkst arī raudāt un izsāpēt visu to, kas viņam ir bijis svarīgs. Un pēc tam piecelties un iet tālāk. Šī ir tā sajūta, kas, manuprāt, parādās šī albuma noskaņā, šis ir tas, par ko mēs esam šoreiz gatavi runāt. Laikam... Varbūt..."

Visu albumā iekļauto dziesmu izpildījumu dzīvajā būs iespējams baudīt un novērtēt 10. decembrī Latvijas 1. Rokkafejnīcā Liepājā, kur notiks diska „Tev par to nekas nav jāzin'" prezentācija. Jāpiebilst, ka albuma svinēšanā piedalīsies un spēlēs arī „Willow Farm" ilggadējie draugi un līdzgaitnieki – grupas „Nasty Smile" un „Tumsa". Vairāk informācijas par albuma atklāšanu iespējams izlasīt grupas mājas lapā – www.willowfarm.lv .

Foto: Emīls Dreiblats. Foto (c) Līga Tetere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV