Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Juventus" un Raimonds Tiguls aicina uz Ziemassvētku koncertu

EasyGet.lv, 14.12.2011. 10:03

Latvijas Universitātes jauktais koris „Juventus" un Raimonds Tiguls aicina uz Ziemassvētku koncertu „Sapnis par ziemu" 22. decembrī plkst. 17.00 LU Lielajā aulā, informē kora diriģents un mākslinieciskais vadītājs Jānis Petrovskis.
„Juventus" un Raimonds Tiguls aicina uz Ziemassvētku koncertu

"Ļausimies dvēseliski intīmām skaņas un gaismas spēlēm. Izsapņosim cerību un mierpilnu sapni par svētku brīnumu, klausoties debesu svētītos mūzikas instrumentos un sirds siltuma apgarotās balsīs," koncerta ieceri komentē kora diriģents.

Koncerta programmā iekļauta komponista R. Tigula mūzika, P. Barisona, E. Melngaiļa, A. Jansona, P. Butāna kora dziesmas, kā arī tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Koncetrtā piedalīsies: Staņislavs Judins – kontrabass, Artis Orubs – sitamie instrumenti, Kristīne Kārkle-Puriņa – vokāls, Edgars Kārklis – dūdas, stabules, Gints Pabērzs – saksofons, Inese Romancāne – vokāls, LU jauktais koris „Juventus" (mākslinieciskais vadītājs Jānis Petrovskis, diriģents Mārcis Imants, koncertmeistare Ilze Dzērve), Latvijas Kultūras akadēmijas laikmetīgas dejas horeogrāfijas programmas studenti. Jāņa Siliņa režija.

Ieeja - bez maksas. Ielūgumus var saņemt LU Preses centrā, Raiņa bulvārī 19, 127.telpā.

Papildu informēcija: www.juventus.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV