Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Arēnā Rīga" simfoniskā orķestra pavadījumā koncertu sniegs Toto Kutunjo

EasyGet.lv, 15.12.2011. 09:37

Šodien "Arēnā Rīga" ar visu laiku labāko dziesmu koncertu simfoniskā orķestra pavadījumā uzstāsies dziedātājs Toto Kutunjo (Toto Cutugno), informē koncerta organizatori "Makroconcert".
"Arēnā Rīga" simfoniskā orķestra pavadījumā koncertu sniegs Toto Kutunjo

Toto Kutunjo ir veiksmīgs komponists un dziedātājs - savas muzikālās karjeras laikā viņš izdevis 19 albumus, 13 reizes piedalījies starptautiskajā Sanremo Mūzikas festivālā, kur ieguvis godalgotas vietas, un 1990. gadā uzvarējis Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Viņa kompozīcijas ir populāras visā pasaulē, un viņa balss teju vai kļuvusi par Itālijas simbolu. Arī Latvijā ikviens zina lieliskās dziesmas "L'Italiano (Lasciatemi Cantare)", "Solo Noi", "Il Tempo Se Ne Va", "Serenata" un daudzas citas. Viņa radītās kompozīcijas izpilda arī citi slaveni dziedātāji, piemēram, Mireija Matjē (Ciao Bambino, Sorry), Adriano Čelentano (Soli) un Džo Dasēns (Et Si Tu N'existais Pas).

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV