Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Pyro Trees klausītājiem piedāvā otro singlu

EasyGet.lv, 15.12.2011. 14:14

Ir pagājis vairāk nekā mēnesis, kopš Pyro Trees debitēja ar dziesmu "The Fall is Rising". Nu grupa klausītājiem piedāvā otro singlu - "Crowd Clash", informē grupas pārstāvis Pēteris Ozols.
Pyro Trees klausītājiem piedāvā otro singlu

Dziesmā "Crowd Clash" Pyro Trees pieturas pie sava skanējuma, iepīdami dažādus ritma un skaņas eksperimentus, apdziedot pūļa ietekmi uz indivīdu un identitātes apzināšanos.

Novembra beigās nospēlējuši veiksmīgu pirmo kocnertu un guvuši atzinību klausītāju vidū, puiši turpina strādāt pie savām idejām un ir ierakstijuši vairākas dziesmas. Trīs no tām - singls "Crowd Clash", singla b-puse un latviešu tautasdziesmas "Sidrabiņa Lietutiņš" apdare - ir iekļautas mini singla CD. Diska dizainu veidojuši paši grupas dalībnieki. CD bez maksas būs pieejams grupas koncertos.

Pyro Trees savas dziesmas ieraksta pašu spēkiem savā studijā.

Grupa Pyro Trees ir no Rīgas un to 2011. gada vasaras beigās kopīgu mērķu un skaņas vīzijas vadīti izveidojuši trīs muzikāli pieredzējuši dalībnieki.

Ģitārists Rūdolfs un bundzinieks Pēteris ir brāļi un agrāk kopā guvuši bagātīgu pieredzi grupā MonkeyRocks. Basģitārists Aleksis kopā ar Pēteri kopā spēlējuši daudzsološajā blūzroka grupā Strong Mint.

Grupas aktivitātēm var sekot sociālajos tīklos:
http://www.draugiem.lv/pyrotrees/
http://www.facebook.com/thepyrotrees
http://twitter.com/PYRO_TREES

Pyro Trees-Crowd Clash

Pyro Trees CD Workshop

Foto: Pyro Trees. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV