Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Goran Gora izdod trešo albumu

EasyGet.lv, 16.12.2011. 09:39

No šodienas mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās ir pieejams dziesminieka Goran Gora trešais albums "Hold Me Close When It Comes".
Goran Gora izdod trešo albumu

Kā ziņots iepriekš, albumu Goran Gora ierakstījis četrās dienās un trīs naktīs, par ierakstu studiju izvēloties Ventspils Jaunrades nama Lielo zāli. Ieraksta skaņas pēcapstrādes posmā netika veiktas ierastās vokālo un instrumentu partiju "uzlabošanas", tāpēc albums skan neierasti "dzīvi" un nesamāksloti, atstājot lielāko daļu skaņas telpas akustiskai ģitārai un balsij. Ierakstu izdos mūziķa nodibinātā ierakstu izdevniecība "Zeit Records" un tā izdošanu atbalsta biedrība "Ascendum".

Albums "Hold Me Close When It Comes" pieejams mūzikas veikalos Rīgā, kā arī kafenīcās/ galerijās – "Pērle", "Istaba", "Garāža", "I Love You" un citur. Internetā albumu var iegādāties www.ekase.lv, www.platforma.lv, www.doremi.lv un citos interneta mūzikas veikalos.

Atgādinām, ka Goran Gora albuma pirmo koncertatskaņojumu veiks Rīgas Doma baznīcā, 2012.gada 21.februārī. Biļetes uz šo koncertu būs pieejamas no 20.decembra, www.ekase.lv un Rīgas Doma biļešu kasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV