Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

eKase piedāvā īapšu mūziku, suvenīrus un ebiļetes

EasyGet.lv, 19.12.2011. 12:08

Interneta veikals www.ekase.lv turpmāk piedāvās grupas "Prāta Vētra" un citu, īpaši izvēlētu, mākslinieku dziesmas mp3 un CD formātā, suvenīrus un koncertu biļetes, informē Guna Zučika.
eKase piedāvā īapšu mūziku, suvenīrus un ebiļetes

Kopš pagājušā gada rudens eKases, kura sākotnēji bija paredzēta tikai grupas „Prāta Vētra" suvenīru un ebiļešu tirdzniecībai PDF formā, darbība ir būtiski paplašināta un tehniski uzlabota.

eKase jau nodrošinājusi Imanta Ziedoņa fonda „Viegli" divu izpārdotu koncertu „Viegli un draugi", kā arī dziedātāja El Mars solo koncerta ebiļešu tirdzniecību. Drīzumā eKases piedāvājumam pievienosies dziesminieka Goran Gora koncerts Doma baznīcā 2012. gada 21. februārī.

Mūzikas ierakstu katalogā eKasē līdzās „Prāta Vētras" ierakstiem CD un MP3 formātā pieejams gan Gustavo albums „Pilsētas portāls", Goran Gora albums „Hold Me Close When It Comes", "The Sound Poets" jaunākais singls "Nāc līdzās", grupu „Ewert and the Two Dragons" un „Reigani" albumi. Tuvākajā laikā būs pieejams arī jauniešu kora „Kamēr" 9. decembrī iznākušais albums „O Salutaris".

eKase interneta veikals ir pircējam draudzīgs veikals, jo par ebiļešu pirkumu netiek iekasēta papildus komisijas maksa. Veikals nodrošina CD un suvenīru piegādi pa pastu gan Latvijā, gan ārzemēs vai piedāvā pirkumu saņemt personīgi eKases birojā Rīgā.

"Prāta Vētrai patīk darīt pašiem. Blakus grupas ierakstu un suvenīru ražošanai un tirdzniecībai, izdevējdarbībai, koncertu organizēšanai, zīmola Mītavas alus virzīšanai un amatieru futbola čempionāta Mītava Open rīkošanai, projekts eKase ir nākamais solis pilna servisa menedžmenta virzienā. eKase ir pirmais projekts, kura ietvaros mēs pārstāvēsim arī citu mūziķu daiļradi. Izveidotais katalogs nav nejaušs - mēs piedāvājam mūziku un koncertus, kas patīk mums pašiem un ceram, ka mūsu izvēle iepriecinās arī eKases pircējus," komentē Aija Auškāpa.

Vairāk informācijas veikalā www.ekase.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV