Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Hennessy Artistry pasākumu Rīgā bauda izmeklēta sabiedrība

Lāsma Trofimova, 19.12.2011. 14:31

16. decembrī Rīgā, klubā Coyote Fly norisinājās starptautiskās muzikālās platformas Hennessy Artistry pasākums. Tajā īpaši lūgtajiem viesiem bija iespēja gūt gan muzikālo baudījumu, gan pašiem pārliecināties par to, kā pasaulē iecienītākais konjaks Hennessy garšo, ja tas tiek iejaukts kokteiļos.
Hennessy Artistry pasākumu Rīgā bauda izmeklēta sabiedrība

Galerijas:

Hennessy konjaks tiek izgatavots, miksējot vairākus desmitus labākā eau-de-vie. Savukārt Hennessy Artistry turpina šīs miksēšanas tradīcijas, muzikālā platformā apvienojot izcilus talantus, mūziku, stilus, kultūru, klasiskās un modernās vērtības. Sekojot līdzi šai filozofijai, Hennessy aicināja Latvijas mūziķus veidot viņiem vēl līdz šim nebijušu sadarbību – apvienot ievērojami atšķirīgus mūzikas stilus. Tā rezultātā piektdienas naktī pirmo reizi vienotā muzikālā priekšnesumā apvienojās Latvijā iemīļoti mūziķi - DJ Monsta, marimbas virtuozs Rihards Zaļupe, populārās mūzikas pārstāvji – Musiqq, un čellu trio Melo–M.

Melo-M dalībnieks Kārlis Auzāns: „Melo – M" vārdā varu droši apgalvot, ka esam ļoti gandarīti par iespēju piedalīties šajā pasākumā. Mēs savās skatuves gaitās vienmēr meklējam jaunus ceļus un izpausmes veidus, tāpēc ar Hennessy Artistry mums ir „pa ceļam". Manuprāt, pasākums piedāvāja žilbinošu mūzikas kokteili ar dažādiem stiliem un izpildītājiem, kur bija viss, ko vien sirds kāro – pieredze apvienojumā ar muzikalitāti, azartu, nebaidīšanos eksperimentēt un siltiem publikas aplausiem beigās. Cerams, ka Hennessy Artistry iesāktā iniciatīva dzīvos un turpināsies vēl ilgi, sagādājot prieku gan mūziķiem, gan klausītājiem."

Hennessy Artistry pasākumi veiksmīgi tiek realizēt vairāk nekā 40 pasaules valstīs, un tajā ir piedalījušies tādi mākslinieki kā Mary J Blige, E.V.E., Erykah Badu, Grammy ieguvēji grupa Roots, reperis Q-Tip, Kat Delun, Roland Isley, Mike Posner un citi.

Foto: Melo-M uzstājas Hennessy Artistry pasākumā Rīgā. Foto (c) Mārcis Baltskars

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV