Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Riharda Zaļupes skaņdarbs pamodinājis Rīgas Doma apmeklētājus

EasyGet.lv, 23.12.2011. 12:54

Trešdien, 21. decembrī, Doma baznīcu piepildīja pamosties gribētāji un svētku sajūtas meklētāji. Koncertā Pamodies Ziemassvētkos" piedalījās godalgotais koris „Maska" diriģenta Jāņa Ozola vadībā, kā arī solisti Annija Putniņa, Laura Jēkabsone un Jānis Strazdiņš kopā ar jauniešu pašizdomāto simfonisko orķestri „Kazanovas orķestr"i diriģenta Toma Rēķa vadībā.
Riharda Zaļupes skaņdarbs pamodinājis Rīgas Doma apmeklētājus

Galerijas:

Tradicionāli Ziemassvētku laikā un kora „Maska" izpildījumā pasaules pirmatskaņojumu piedzīvoja komponista, perkusionista un marimbas virtuoza Riharda Zaļupes sirsnīgākais skaņdarbs "Neguli, Lācēn!".

„Mūsu sadarbība ar Rihardu sākās jau pagājušajā gadā un izskatās, ka arī šogad cilvēkiem ir interese par to, ko mēs varam sniegt. Man ir patiess prieks par to, ka vairāk kā 1300 cilvēku nolēma pamosties Ziemassvētkos kopā ar mums. Šis bija ļoti saviļņojošs mirklis, jo tik piepildītā Rīgas Doma baznīcā uzstāties ir īpašs piedzīvojums. Tādēļ turpināsim strādāt un radīt jaunus un skaistus projektus!" teic diriģents un producents Jānis Ozols.

„Pamodies Ziemassvētkos" radošā komanda saka lielu paldies ikvienam, kurš trešdienas vakarā bija ar mums kopā Doma baznīcā, kā arī atbalstītājiem, un uz tikšanos citos tikpat sirsnīgos koncertos!

Vairāk informācijas: www.greenrivermusic.lv un www.korismaska.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV