Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Paukštello, Spanovskis un Bērziņš iedzied jaunu Raimonda Paula dziesmu albumu

EasyGet.lv, 03.01.2012. 09:14

Lai ierakstītu 15 pilnīgi jaunas un trakas dziesmas, Raimonds Pauls nodibinājis savu ceremonijorķestri „Miers un Bērziņš". Orķestra vadības grožus un dziesmu aranžējumu veidošanu Maestro uzticējis pieredzējušajam mūziķim Aināram Vildem, bet pie mikrofoniem aicinājis nepārspējamos dziedošos aktierus Jāni Paukštello, Hariju Spanovski un Andri Bērziņu. Visu 15 jauno dziesmu tekstu autors ir daudzu populāru Paula hitu līdzautors Guntars Račs, informē "Mikrofona ieraksti".
Paukštello, Spanovskis un Bērziņš iedzied jaunu Raimonda Paula dziesmu albumu

Apvienojot šos radošos spēkus, Latvijas Radio studijā tapis jauns dziesmu CD albums „Raimonda Paula ceremonijorķestris „Miers un Bērziņš" dzīro Kuldīgā!". Visa pasākuma realizāciju iniciējusi un koordinējusi Kuldīgas kultūras centra vadītāja Inta Burnevica, un tieši Kuldīgā jau šopiektdien, 6. janvārī notiks jaunā albuma atvēršanas svētki, kas ievadīs pilsētas 770. jubilejas gadu.

Orķestrī „Miers un Bērziņš" muzicē Lauris Amantovs (trombons), Raivo Stašans (saksofons), Normunds Piesis (trompete), Indriķis Veitners (klarnete), Marko Tuomas Ojala (akordeons), Māris Briežkalns (sitamie instrumenti), Roberts Brants (tuba) un Ainārs Vilde (alts). Piebalsis iedziedājušas Ilze Rubiķe un Sanita Sinkēviča. Albuma noformējumā, kuru veidojis mākslinieks Artūrs Tigulis, izmantoti Reiņa Liepas zīmējumi.

Projekts tapis, sadarbojoties Kuldīgas Kultūras centram un kompānijai „Mikrofona ieraksti", ar Kuldīgas novada Domes un Tipogrāfijas DBA Tehnoloģijas atbalstu. Albuma informatīvie atbalstītāji ir Kurzemes radio, LNT un laikraksts Diena.

Albumā iekļautas sekojošas jaunas dziesmas: Ne silts, ne auksts; Miers un Bērziņš; Dieviņš klusē; Tā tas ir; Kāpēc?; Un tieši tāpēc!; Dīvaina vasara; Meli un patiesība; Tā dzīvo Kuldīgā; Es tevi mīlu; Viss notiek pa īstam; Kamēr; Klauni; Zemeņu lauks; Venta.

„Latviešu roks visiem ir apnicis, un es atcerējos, ka serbiem ir ļoti labs sastāvs – kāzu un bēru orķestris. Mēs mēģinājām kaut ko līdzīgu izdarīt – šajā drūmajā laikā vienkārši cilvēkiem uzlabot garastāvokli. Mūzika tā arī taisīta – ar smaidu par visu kaut ko. Šodien jau tikai ar smaidu var izdzīvot, citādāk jau nemaz nevar," komentē Raimonds Pauls.

„Kopējā noskaņa ir ļoti traka. Tik dullu albumu no Raimonda Paula sen neviens nebūs dzirdējis," saka Guntras Račs.

Jaunais CD no 11. janvāra būs pieejams mūzikas ierakstu veikalos, bet pasākuma norises vietā - jau 6.janvārī. Mp3 versija - portālā Doremi.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV