Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Grupai „Opus Pro" pievienojas jauni mūziķi un atsākas jaunu dziesmu ieskaņošana

EasyGet.lv, 05.01.2012. 09:58

Latviešu hārdroka grupa "Opus Pro" pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma ir atsākusi darbību jaunā sastāvā, grupas vecmeistariem un Latvijas hārdroka veterāniem - Alexim, Jānim Valteram (taustiņinstrumenti) un Jurim Veremejam (bungas) ir pievienojušies divi jauni dalībnieki - ģitārists Artūrs Zemnieks un basģitārists Jānis Retenais, informē grupas pārstāvis un menedžeris Jānis Retenais.
Grupai „Opus Pro" pievienojas jauni mūziķi un atsākas jaunu dziesmu ieskaņošana

"Opus Pro" ir atsākusi darbu pie jaunu dziesmu ieskaņošanas. Šopiektdien radiostacijās nonāks jauns singls - grupas taustiņinstrumentālista Jāņa Valtera dziesma "Mēs būsi kopā arvien", kas ir simbolisks nosaukums grupas ilgajai klusēšanai gandrīz sešu gadu garumā. Ieraksts veikts Jāņa Valtera un Aivara Rakovska privātajā studijā.

Grupa "Opus Pro" ir dibināta 1986. gadā un līdz šim izdevusi trīs oficiālus studijas albumus un vienu savu labāko dziesmu izlasi. 2006. gadā tika izdots "Opus Pro" un Aišas kopīgais albums " Tu un es", kurš arī ir pēdējais līdz šim veiktais ieraksts.

Dziesma "Mēs būsi kopā arvien" skan klasiskā hārdroka manierē, ko papildina īpašais un grupas „Opus Pro" skanējums.
Darbs studijā turpināsies un jau februārī radio stacijās nonāks citi „Opus Pro" jaundarbi.

Informācija par grupu http://www.draugiem.lv/opuspro/

Foto: Opus Pro. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV