Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Tallinn Music Week" pieņemšana Rīgā

EasyGet.lv, 05.01.2012. 17:42

"Tallinn Music Week" organizētāji 9. janvārī plkst. 19:00 Rīgā, bārā "I Love You" aicina Latvijas mūzikas industrijas profesionāļus uz pieņemšanu, kurā informēs par gaidāmo mūzikas industrijas konferenci-festivālu, kas šogad norisināsies no 29. marta līdz 31. martam, ziņo Guna Zučika. Dalība pasākuma ir bez maksas, un tikai tās apmeklētājiem būs iespēja reģistrēties "Tallinn Music Week 2012" par īpašo cenu - 65EUR.

Pieņemšanā atnākušos uzrunās un piedalīsies diskusijā "TMW" organizatore Helēna Sildna, Igaunijas grupu "Ewert and The Two Dragons", "Bedwetters" un Iiris menedžeris Tomass Oljums. No Latvijas diskusijā piedalīsies Guna Zučika ("Prāta Vētra"), Inese Saulāja (Gustavo) un Māra Upmane – Holšteina ("Astro'n'out").

Konferences galvenā rīkotāja Helēna Sildna un viņas komanda ir panākuši, ka Skandināvijas un Eiropas mūzikas industrijas pārstāvji savos kalendāros atzīmē "Tallinn Music Week" kā vienu no obligāti apmeklējamiem pasākumiem. Pasākumu apmeklē aptuveni 200 starptautiskās un Baltijas industrijas cilvēki, kas mūziķiem, kuri uzstājas festivālā, dod iespēju sevi parādīt kā vietējā, tā arī starptautiskā mērogā. No Latvijas iepriekšējos gados "Tallinn Music Week" ar koncertiem ir startējuši " Prāta Vētra", "Instrumenti", Goran Gora, "Soundarcade" un "Woodpecker Project".

" "Tallinn Music Week" ir īstā vieta, lai veidotu kontaktus pat tad, ja nav pietiekami lielas pieredzes mūzikas biznesā. Tas ir salīdzinoši dārgi doties uz "The Great Escape" Anglijā, vai "SXSW" Amerikā, it īpaši, ja esi no neliela mūzikas tirgus un ar ierobežotiem līdzekļiem. "Tallinn Music Week" pulcē nozīmīgus industrijas pārstāvjus un šeit ir daudz reālākas iespējas viņiem piekļūt," saka viens no konferences ikgadējiem dalībniekiem Tomas Oljums.

Māra Upmane-Holšteina no grupas "Astro'n'out" stāsta par savu pieredzi: " "TMW" bija ļoti iedvesmojošs pasākums. Tajā gan jābūt gatavam, ka neviens tev nepaijā pa spalvai, un jābūt gatavam dzirdēt arī ne tik glaimojošu kritiku par tavu darbu, bet tu gūsti nojausmu, ko vispār nozīmē mūzikas bizness mūsdienās un cik dažkārt tālu no tā mēs, mūziķi Latvijā patiesībā esam. Pēc tās es objektīvāk spēju paskatīties pati uz savas grupas darbību un novērtēt tās kvalitātes un mīnusus."

Vairāk par "Tallinn Mucic Week" - www.tallinnmusicweek.ee

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV