Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznāk "Mona De Bo" albums "Pag Pag"

EasyGet.lv, 10.01.2012. 21:52

Ierakstu izdevniecība „I Love You Records" izdod eksperimentālās rokgrupas „Mona De Bo" jauno studijas ierakstu „Pag Pag". Ierakstu elektroniskā formātā no 9. janvāra var iegādāties interneta mūzikas veikalos „iTunes", „Amazon" un „Bandcamp".
Iznāk "Mona De Bo" albums "Pag Pag"

„Pag Pag" ir „Mona De Bo" trešais albums. Tajā ietverti pieci skaņdarbi, kas tēmu ziņā turpina grupas iepriekšējā albuma „Nekavējies, šīs ir spēles ar tevi" lēno ritmu un blīvā skanējuma tendences. „Pag Pag" muzikālajam materiālam pievienots arī pavadošais teksts – Upes tālajā krastā brūkošais prāts saprot un atkāpjas. Sirds saka: „Pag pag, es jau nāku''.

Albums Gata Zaķa vadībā ierakstīts Reformātu baznīcas studijā 2010. gada vasarā. Ierakstā līdzās ģitāristam Edgaram Rubenim un bundziniekam Edgaram Eihmanim piedalās pūšaminstrumentālisti Kaspars Majors, Raitis Rozentāls un Jānis Gurdinskis. Skaņdarbā „Saprot un atkāpjas. Sirds saka" ģitāru spēlē Žanete Skarule.

Albuma dizainu veidojis mākslinieks un mūziķis Kaspars Groševs.

„Pag Pag" ir pieejams interneta mūzikas veikalos par vienotu cenu 7.99 EUR.

Pašlaik grupa sniedz koncertu sēriju Latvijas un Igaunijas pilsētās. 9. janvārī grupa uzstājas Valmierā, 10. janvārī Tallinā, 11. janvārī Tartu, 12. janvārī Valkā, 14. janvārī Cēsīs. Albuma prezentācijas koncerts notiks Rīgā Kaņepes Kultūras centrā (Skolas ielā 15) šopiektdien, 13. janvārī.

Papildu informācija: www.monadebo.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV