Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Iznāk Amber Muse Records dzimšanas dienas izlase

EasyGet.lv, 18.01.2012. 09:23

Izdota izlase, kas veltīta Latvijas leibla Amber Muse Records septītajai gadadienai.
Iznāk Amber Muse Records dzimšanas dienas izlase

No 16. janvāra pasaules interneta veikalos ir pieejama izlase „Amber Muse 7 Years", kas veltīta Rīgas ierakstu kompānijas septītajai gadadienai. Kompilācijā iekļauti septiņi iepriekš neizdoti Latvijas autoru darbi.

Amber Muse Records – Bogdana Tarana kompānija un skaņu ierakstu leibls, kas kopš 2004.gada ir izdevis 15 deju mūzikas singlus ar tādu mākslinieku piedalīšanos kā Bandmaster's Flight, Craft B, Electricano, Oriola, Flyingmice, ZaZzy, Max Lomov no Latvijas un Laid, Magik Johnson, Christian Hornbostel, Nica Brooke, Derek Conyer, Aaron-Carl, Sound Masters no ārzemēm un citi. Paralēli mūzikas izdošanai kompānija veiksmīgi producē deju mūzikas programmas FM radio stacijām Latvijā, Igaunijā, Baltkrievijā, Moldovā un Ukrainā, kā arī nodarbojas ar savu pasākumu organizēšanu.

Izlasē „Amber Muse 7 Years" iekļauti 16 ieraksti, no kuriem septiņi iepriekš nav tikuši izdoti un ekskluzīvi būs pieejami šajā kompilācijā. Tie ir Latvijas mākslinieku Craft B, Uppfade, Electricano, Testpattern un Artie Flexs skaņdarbi un remiksi, no kuriem dažiem savu roku tapšanā ir pielikuši arī ārzemju autori Aaron-Carl un vokāliste Veronique no Čikāgas, kā arī Sound Masters no Horvātijas.

Daži no iepriekš izdotajiem Amber Muse Records singliem ir tikuši licenzēti izlasēm un atsevišķiem izdevumiem visā pasaulē. Testpattern „Way Beyond" tika iekļauts divās kompilācijas Vācijā un ASV, Bandmaster's Flight „Samuel Alone" – Vācijā un Lietuvā, bet Craft B un amerikāņu vokālistes Nica Brooke dziesma „Summer Voyage (Cover Me)" tika izdota kā atsevišķs singls pazīstamā pasaules skaņu ierakstu leibla Hed Kandi paspārnē un iekļauta vairākās tā mātes kompānijas Ministry of Sound izlasēs.

Kompilācija „Amber Muse 7 Years" no 16.janvāra pieejama tirdzniecībā Traxsource.com, Junodownload.com, Beatport.com un citur.

Noklausīties izlases skaņdarbu fragmentus iespējams http://soundcloud.com/amber-muse-promo/sets/amber-muse-7-years-sampler.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV