Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Frailty piesaka otro albumu "Melpomene"

EasyGet.lv, 30.01.2012. 09:26

Pašmāju doom / death metal grupa "Frailty" piesaka otro albumu, kas nosaukts sengrieķu traģēdijas mūzas vārdā un klajā nāks šī gada februāra vidū.
Frailty piesaka otro albumu "Melpomene"

Albums ierakstīts aizgājušā gada novembrī/ decembrī skaņu inženiera Ginta Lundberga uzraudzībā, skanējuma efektus aranžējis un papildinājis Jānis Krivāns.

Par albuma saturu un tapšanu grupas ģitārists Edmunda Vizla stāsta: "Esam nogājuši vēl vienu lielu ceļa posmu mūsu attīstībā un izmantojam arvien jaunas metodes skanējuma uzlabošanai, ko arī klausītāji varēs dzirdēt un vērtēt. Varbūt uz pasaules fona tas nav nekas pārlieku īpašs, bet, mūsu reģiona mērogā skatoties, es uz mūsu jauno relīzi skatos daudz cerīgāk nekā uz iepriekšējām. "Melpomenē" ir daudz melodiju, daudz noskaņu, tempu maiņas, nav vienveidības un ieciklēšanās. Katra dziesma ir savs individuāls stāsts, kuras kopā apvienojas albumā, kas veltīts traģēdijas mūzai un tās neredzamajai klātbūtnei visā, ko mēs darām mūzikā."

Albumā iekļautas deviņas dziesmas, kopējais albuma garums - 70 minūtes.

Metālistiem neraksturīgo albuma noformējumu radījusi māksliniece Renāte Miļūne.

Šobrīd „Frailty" aktīvi gatavojas albuma prezentācijas koncertu sērijai, kā arī gatavo citus patīkamus pārsteigumus gan pašmāju, gan arī aizrobežu smagās mūzikas un, it īpaši, doom metal faniem.

Lai noskatītos precentācijas video, sied šeit.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV