Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Club Kino viesosies amerikāņu dīdžejs Spen

EasyGet.lv, 01.02.2012. 11:41

Club Kino piektdien, 3. februārī, viesosies DJ Spen no ASV, pasaules house mūzikas dzīvā leģenda, bet dienu vēlāk klibs aicina uz pasākumu "Soulmates", informē kluba pārstāvji.
Club Kino viesosies amerikāņu dīdžejs Spen

DJ Spen Latvijā jau ir uzstājies vairākas reizes, un tās ir palikušas lieliskā atmiņā visiem patiesiem house mūzikas cienītājiem.

Dj Spen - Ņujorkas house mūzikas maestro - karjeru sāka pirms 25 gadiem, Baltimoras pilsētā ASV nodibinot hip hop grupu „Numarx". Tās sastāvā viņš radīja skaņdarbu „Girl You Know It's True", ko vēlāk ar milzu panākumiem pārdziedāja 90. gadu kulta grupa "Milli Vanilli". Deviņdesmito gadu sākumā DJ Spen kopā ar domubiedriem pievērsās house mūzikai, darbojoties kolektīvā „Jasper Street Company". Toreiz radītie mūzikas hīti deju zālēs bieži dzirdami joprojām, piemēram, „A Feelin" un „Got Me Going". Drīz vien DJ Spen vārds kļuva slavens visā pasaulē, un viņa radītie skaņdarbi priecēja house mūzikas cienītājus ne tikai ASV, bet arī Eiropā un Āzijā.

Kopā ar mūziķiem Gary Hudgins, Irvin Madden, Garry Deane un dziedātāju Marc Evans dīdžejs Spen šobrīd darbojas projektā "Muthafunkaz". Šādā sastāvā viņi laiduši klajā vienu no visu laiku populārākajiem house mūzikas ierakstiem „The Way You Love Me", ko vēlāk izdeva arī house mūzikas gigants Defected. Pagājušā gada nogalē "Muthafunkaz" izdeva arī savu pirmo albūmu "Muthalode EP".

Šajā vakarā klubā uzstāsies arī kluba rezidents Andre Crash, kā arī pats pieprasītākais Latvijas dīdžejs - DJ Ai-va.
Pasākuma sākums plkst. 23:00. Ieeja - bez maksas.

Sestdien, 4. februārī, Club Kino piedāvās pasākumu "Soulmates". Pasākumā Showroom zālē uzstāsies DJ Rise, N'Works un Chilayz. Pasākums tiks ieturēts Soulful, Vocal un Funky House žanros. Īpašais viesis būs Normunds Piesis ar trompetes improvizācijām.

Otrajā zālē populārās mūzikas hītus piedāvās DJ Ai-va.

Pasākuma sākums: plkst. 23:00. Ieeja - bez maksas.

Klubs iesaka pierakstīties pasākuma viesu grāmatā Facebook vai arī sūtot epastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00, kā arī rezervēt galdiņu pasākuma ērtākai baudīšanai.

Club Kino iespējams arī noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 28448808.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Sekojiet līdzi: http://www.facebook.com/events/202789136482483/#!/clubkino.lv, kā arī http://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV