Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Normunds Rutulis prezentējot albumu, spēlē skvošu

easyget.lv, 14.05.2007. 18:40

Atzīmējot Normunda Rutuļa un “Rīgas Slavenā orķestra” albuma “Magones zieds” iznākšanu, 10.maijā Zelta Boulinga centrā norisinājās skvoša turnīrs, kur spēles laukumā tikās visi, kas iesaistījās albuma tapšanā un atbalstīšanā.
Normunds Rutulis prezentējot albumu, spēlē skvošu

Skvoša turnīrā spēkiem mērojās tādas personības kā “Slavenā Rīgas orķestra” dalībnieki Roberts Rasa un Māris Ozols, albuma tituldziesmas izpildītāja Ance Krauze un “Draugu dziesmas” ekselentā trio neatņemams vokāla īpašnieks – Intars Busulis.

Turnīrā piedalījās arī Normunda draugi, kuri veidoja vadošo turnīra trijnieku – albuma dizaina radītājs Pēteris Sičevs, mūziķis Ingus Ulmanis un “Platforma Records” valdes priekšsēdētājs Rimants Liepiņš. Turnīra organizators un pasākuma “vaininieks” Normunds Rutulis ierindojās ceturtajā vietā, par ko Normunds saka: “Mans mērķis nebija uzvarēt. Vai gan būtu godīgi, ja pats saņemtu trofeju? Tomēr cīnījos no visas sirds un ieņemtā vieta atbilst tās dienas spēku samēram.”

Albums tapis ar Lattelecom uzziņu dienesta 1188 atbalstu, tādēļ Normunds mērojās spēkiem arī ar atbalstītāju pārstāvi un risinājuma uzturēšanas eksperti Inesi Vītolu. 1188 par turnīra norisi un sadarbību atzīmē: “1188 labprāt atbalsta labas idejas, kuras sniedz prieku un paplašina redzesloku ne tikai pašiem dalībniekiem, bet arī klausītājiem. Turklāt 1188 un Normundu Rutuli vieno arī tas, ka abi ir dzimuši Jaunavas zīmē, kura ir atraktīva, radoša un zinātkāra zīme. Lai šī mūzika iepriecina ikvienu mūsu klientu un sadarbības partneri!”

Albums “Magones zieds” jau pieejams visās mūzikas tirdzniecības vietās, kā arī digitāli – www.doremi.lv un www.boms.lv.

Foto - Reinis Oliņš  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV