Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Zināma Eirodziesmas 2012 fināla dziesmu uzstāšanās secība un viesmākslinieki

EasyGet.lv, 08.02.2012. 10:51

Noskaidrota „Eirodziesmas 2012" Nacionālās atlases fināla dziesmu uzstāšanās secība un atklāti viesi, kuri uzstāsies 18. februārī Ventspilī, informē Eirovīzijas projekta mediju koordinatore Maija Tālberga.
Zināma Eirodziesmas 2012 fināla dziesmu uzstāšanās secība un viesmākslinieki

Vēl tikai viena nedēļas nogale skatītājus šķir no „Eirodziesmas 2012" Nacionālās atlases fināla, kas norisināsies 18. februārī Ventspilī, teātra namā „Jūras vārti" un tiešraidē LTV1. Plkst. 19:00 sāksies „Eirodziesmas 2012" fināls, savukārt pēc „Panorāmas", plkst. 21:00 - „Eirodziesmas 2012" superfināls. Tajā noskaidros dziesmu-uzvarētāju, kas maijā skanēs uz Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa skatuves Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Šogad Eirovīzijas Nacionālās atlases koncerts notiks īpaši krāšņi un to kuplinās vairāki viesmākslinieku priekšnesumi. Atzīmējot 10 gadus kopš Latvijas uzvaras Eirovīzijā, no savas pastāvīgās dzīvesvietas Francijā ieradīsies Marija Naumova. Pēc ilgāka pārtraukuma Latviju apmeklēs citu valstu Eirovīzijas Nacionālās atlases uzvarētāji - šoreiz tas ir atraktīvu puišu duets no Šveices „SinPlus". Tāpat arī dzirdēsim pašmāju māksliniekus - Olgu Rajecku, jauno un perspektīvo čellu trio „DaGamba" un iepriekšējā gada uzvarētājus „Musiqq". Īpašu pārsteigumu tiešraidē sola šīgada Eirovīzijas mītnes zemes – Azerbaidžānas pārstāvji. Pasākumu vadīs Valters Frīdenbergs, Kristīne Virsnīte un Jolanta Strikaite.

Klātesot visu mūziķu apvienību pārstāvjiem, preses konferences laikā tika izlozēta uzstāšanās secība Nacionālās atlases finālā:
1. „My World" (Rūta Dūduma),
2. „I Want You Back" (Samanta Tīna & Dāvids Kalandija),
3. „Disco Superfly" (PeR),
4. „Stars Are My Family" (Triānas Parks),
5. "Celebration" (Paula Dukure),
6. „We Can Change The World" (Andris Ābelīte),
7. „Beautiful Song" (Anmary),
8. „You Are a Star" (Elizabete Zagorska),
9. „Music Thief" (Mad Show Boys),
10. „She's a Queen" (Roberts Pētersons).

Visās „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās Latvijā šobrīd iespējams iegādāties biļetes „Eirodziesmas 2012'" fināla koncerta un tā ģenerālmēģinājuma apmeklējumam Ventspilī.

Eirovīzijas dziesmu konkurss ir vienīgais dziesmu konkurss, kurš Latvijas mūziķiem piedāvā unikālu startu starptautiskajā muzikālajā arēnā, un, pateicoties Eirovīzijas dziesmu konkursa uzticamajiem sadarbības partneriem - Ventspils pilsētai un Ventspils attīstības aģentūrai, LTV arī šogad var organizēt Nacionālo atlases kārtu, nodrošinot Latvijas mūziķu piedalīšanos starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Savukārt Latvijas Televīzijas partneris Eirovīzijas dziesmu konkursā - aviokompānija „Turkish Airlines" visiem tiem, kuri maijā vēlas doties uz Starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Baku, piedāvā īpašas aviobiļešu cenas, līdz februāra beigām piesakoties pa e-pastu: marketing@turkishairlines.lv.

Papildu informācija: www.eirovizija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV