Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Club Kino notiks karnevāls

EasyGet.lv, 08.02.2012. 15:19

Piektdien, 10. februārī, Club Kino aicina uz „Grande Carnevale 2012" pasaules karnevālu labākajās tradīcijās, bet dienu vēlāk klubs ielūdz uz pasākumu sērijas "Kino Angels" turpinājumu, informē kluba pārstāvji.
Club Kino notiks karnevāls

Karnevāla gaisotni radīs virkne karnevālam atbilstošu šovu un priekšnesumu. Viens no vakara pārsteigumiem būs maģijas lielmeistaru Pecolli radītās ilūzijas - vakara gaitā būs iespējams redzēt īstu "runājošo galvu", turklāt arī pašiem apmeklētājiem būs iespēja „pazaudēt" savu galvu. Pasākumā uzstāsies arī oriģinālā žanra mākslinieks Dio, kas ir Pecolli krāšņā projekta „Bubblelandia" dalībnieks. Viņš karnevālā būs redzams Elitas Patmalnieces īpaši radītā tērpā.

Visi apmeklētāji gaidīti, ierodamies maskās vai karnevāla tērpos. Klubā būs arī īpašs piedāvājums – iegādājoties jebkuru kokteili, varēs saņemt masku. Vakara gaitā īpaša žūrija izvēlēsies vienu spilgtāko tērpu vai masku, kura īpašniekam tiks piešķirta balva – kluba VIP karte 50 LVL vērtībā.
Club Kino aicina: „Radi pats savu tēlu un reizi gadā iegrimsti fantāziju un masku pasaulē!"

Kluba galvenajā zālē uzstāsies DJ Kress, savukārt Show Room - DJ Andre Crash.

Ieeja klubā - bez maksas. Pasākuma sākums: plkst. 23:00.

Klubs iesaka pierakstīties pasākuma viesu grāmatā Facebook vai arī sūtīt epastu uz guestlist@clubkino.lv pasākuma dienā līdz plkst. 23:00, kā arī rezervēt galdiņu pasākuma ērtākai baudīšanai.

Pasākumu informatīvi atbalsta: Easyget.lv, jauniešu kultūras portāls hc.lv, Inbox.lv.

Sestdien, 11. februārī, Club Kino piedāvā pasākumu sērijas "Kino Angels" turpinājumu. Šajā sērijā reizi mēnesī uzstājas dīdžeji – meitenes.

Kluba Showroom zālē uzstāsies rezidentes DJ Anitta Smith/Anett/Anastacia, kluba galvenajā zālē – DJ VIP ar populārās mūzikas hītiem. Pasākuma muzikālie stili - Techno un House.

Club Kino iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 28448808.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Sekojiet līdzi: http://www.facebook.com/events/202789136482483/#!/clubkino.lv un https://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV