Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubā Kino viesosies Bas Amro no Amsterdamas

EasyGet.lv, 13.02.2012. 12:32

Piektdien, 17. februārī, klubā „Kino", Kr.Barona ielā 31, turpināsies moderno ballīšu sērija Amber Muse Gathering. Par februāra pasākuma galveno viesi kļūs jaunais Holandes mūziķis Bas Amro (Freerange, Wolfskuil Rec.), informē Bogdan Taran.
Klubā Kino viesosies Bas Amro no Amsterdamas

Bas Amro – jaunais elektroniskās deju mūzikas talants. Kopš pirmo ierakstu izdošanas 2008.gadā, kad viņam bija tikai 16 gadi, puisis nepārstāj priecēt dīdžejus un producentus ar savas mūzikas daudzveidību un kvalitāti. Ar dažu remiksu un oriģinālo skaņdarbu izdošanu, viņš pārliecinājis auditoriju, ka ir pelnījis šādu uzmanību: jau šobrīd viņa remiksus pasūta tādi ievērojami mākslinieki kā Terijs Lī Brauns (Terry Lee Brown), Nikola Galā (Nikola Gala), bet pazīstamās skaņu ierakstu kompānijas Freerange, I! Records un Save Room paraksta līgumus par viņa mūzikas izdošanu.

Bas Amro mūzika - vai nu viņš to ieraksta studijā, vai uzstājas klubā - var izpildīt deep house, tech house vai pat techno, tomēr visiem viņa ierakstiem piemīt kas īpašs, un tas izpaužas atpazīstamā skanējumā. Starp viņa darbu piekritējiem ir Lorēns Garnjē (Laurent Garnier), Džons Digvīds (John Digweed), Mikels de Hejs (Michel de Hey), Jimpster, Radio Slave, Miltons Džeksons (Milton Jackson) un daudzi citi. Amro ir pieprasīts dīdžejs un pastāvīgi uzstājas kā Eiropas klubos, tā arī dažādos festivālos.

Kopā ar viesi kluba „Kino" Showroom'ā uzstāsies ballītes organizatori Bogdans Tarans un Max Lomovs, ka arī ZaZzy; Mainroom'ā skanēs šī brīža pop-hiti DJ/MC Kress izpildījumā. Video projekcijas no CBETOMUSIC.

Pasākums Amber Muse Gathering ar degvīna „Finlandia" atbalstu notiks no 23:00-6:00. Ar pierakstu viesu sarakstā ieeja bezmaksas, pārējiem – 3 Ls. Lai iekļūtu viesu sarakstā, jānosūta vārds un uzvārds uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz pasākuma dienas plkst.21:00) vai guest-list@clubkino.lv (līdz pasākuma dienas plkst. 23:00), vai jāatzīmējas sociālajā tīklā Facebook.

Atbalsta: „Finlandia", veikals-restorāns Vinometr (Antonijas iela 13), viesnīca Elizabete Design Hotel (Dzirnavu iela 2), Intelligent Magazine, Danceradio.lv.

Informācija par galveno viesi:
www.residentadvisor.net/dj/basamro
www.soundcloud.com/basamro
www.facebook.com/bas.amro1

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV