Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Gada balvas ceremonijā uzstāsies pašmāju zvaigznes un ārvalstu viesi

EasyGet.lv, 15.02.2012. 09:28

Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā šogad uzstāsies gan virkne pašmāju spožāko mūzikas zvaigžņu, gan ārvalstu viesi, informē izdevniecības "Mikrofona ieraksti" pārstāvji. Viesu vidū būs arī piecu Igaunijas Mūzikas Gada balvu (EMA) saņēmēji – grupa "Ewert and The Two Dragons".
Gada balvas ceremonijā uzstāsies pašmāju zvaigznes un ārvalstu viesi

Iznācienam uz LNO skatuves īpaši gatavojas arī pašmāju mākslinieki. Pirmatskaņojumus pieteikuši Zigmars Liepiņš, grupas "Astro'n'out" un "Iļģi", kā arī Nikolajs Puzikovs un Evija Sloka. Olga Rajecka pirmo reizi uzstāsies ar Vidzemes kamerorķestri, bet Lauris Reiniks savu starptautisko hitu "Pasakā" izpildīs kopā ar visu triju Baltijas valstu dziedātājām. Pārsteigumu gatavo arī Maestro Raimonds Pauls. Uzstāsies Linda Leen un Goran Gora, "The Sound Poets", "Dzelzs Vilks" un citi pašmāju mākslinieki.

Kā allaž, iespēja tiks dota arī jaunajiem māksliniekiem – šoreiz tās būs grupas "The WOW" un "Da Gamba". Pasākumu vadīs Andris Freidenfelds jeb Fredis.

"Man ir liels prieks, ka šī ceremonija notiek jau 16 gadus," teic pasākuma producente Elita Mīlgrāve. "Šajā laikā esam apbalvojuši vairāk kā 200 mūziķu un sarīkojuši skaistas un neaizmirstamas ceremonijas ar lielisku mākslinieku un sabiedriski aktuālu personu piedalīšanos. Šis gads nebūs izņēmums - plānots skaists koncerts, kurā redzēsim ne tikai mūsu izcilības, bet arī jaunus mūziķus. Prieks, ka ceremonijā uzstāsies arī kaimiņvalsts Gada balvas līderi - grupa "Ewert and The Two Dragons", kas nupat saņēma piecas Igaunijas mūzikas balvas."

Jau ziņots, ka Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas svinīgā pasniegšanas ceremonija notiks 28. februārī. Balvas tiks pasniegtas 16. reizi un tiks sadalītas 15 nominācijās. TV skatītāji ceremonijai līdzi varēs sekot TV3 ēterā, pāraides sākums plkst. 20.20. Taču svinīgo notikumu būs iespējams vērot arī klātienē – ierobežots biļešu daudzums pieejams "Biļešu paradīzes" kasēs.

Atgādinām, ka līdz 26. februāra vakaram (plkst 22.00) tirdzniecības parkā "Alfa" iespējams piedalīties tautas balsojumā par gada labāko dziesmu. Tā ir Gada balvas vienīgā nominācija, kurā uzvarētāju nosaka skatītāju un klausītāju balsojums.

Foto: "Ewert and The Two Dragons". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV