Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bukmeikeri: "Mad Show Boys" ir soli priekšā konkurentiem

EasyGet.lv, 17.02.2012. 10:58

Šogad Eirovīzijas nacionālās atlases finālā ir viens izteikts līderis – grupa „Mad Show Boys", tomēr konkurenci, cīņā par ceļazīmi uz Baku, šai apvienībai varētu izrādīt „PER" un Paula Dukure ar dziesmu „Celebration", norāda Optibet eksperti.
Bukmeikeri: "Mad Show Boys" ir soli priekšā konkurentiem

Visi trīs potenciālie nacionālās Eirodziesmas atlases superfināla dalībnieki izpilda stilistiski ļoti dažādas dziesmas, kas fināla koncertu padarīs muzikāli ļoti daudzpusīgu un skatītājam aizraujošu. Tomēr lielākās izredzes uzvarēt nacionālajā atlasē bukmeikeru vērtējumā (40 %) ir mūzikas zagļiem -krāšņajiem izpildītājiem „Mad Show Boys". Grupas sastāvs ir gana raibs: ar pamanāmu solistu, kuram bekvokālā darbojas gan DJ gan operdziedātāji, gan kāda noslēpumaina personība, kura reiz jau varētu būt kāpusi uz lielās Eirovīzijas skatuves.

Tuvākie konkurenti mūzikas zagļiem ir puišu grupa „PeR", kas šogad startē ar pozitīva rakstura dziesmu „Disco Superfly" (Optibet prognozes uzvarai ir 15 %) un solo izpildītāja Paula Dukure ar dziesmu „Celebration" (13%), kurai interesanto horeogrāfiju palīdzējis gatavot Agris Daņiļevičs, solot interesantu priekšnesumu arī fināla koncertam. Anmary saglabā 7% izredzes uzvarēt nacionālajā atlasē, citiem izpildītājiem bukmeikeri prognozē mazāk kā 6% izredzes uzvarēt un pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā 2012.

Jau divpadsmito gadu Latvijas nacionālā Eirodziesmas atlases fināls sestdien 18.februārī norisināsies Ventspilī. Par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, kas norisināsies no 22.līdz 26.maijam, cīnīsies desmit dziesmas.

Foto: Mad Show Boys. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV