Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis "Cita Mūzika" e-žurnāla pirmais izdevums

EasyGet.lv, 21.02.2012. 10:58

"Cita Mūzika" no izmeklētas mūzikas bloga eksperimentālā kārtā pārtop par e-žurnālu jeb hibrīdu starp blogu un interneta vietni – tādu, kāds tas zināms kopš deviņdesmitajiem, bet ar mūsu laika piedāvātajām iespējām par satura formu un uzstādījumu. Tas plānots kā atvērts periodisks izdevums internetā – jebkurš aicināts sniegt devumu katra satura porcijas veidošanā - satura autoru un lasītāju lomas nav nodalītas.
Iznācis "Cita Mūzika" e-žurnāla pirmais izdevums

Saturam būs tapt daudzveidīgākam – mūzika ir vien dzīvesstila sastāvdaļa, un tādēļ pirmajā izdevumā atrodams gan arhitektūras kritiķes un kuratore Ievas Zībārtes gada sākuma melodijas, gan ieskats Berlīnes mūzikas scēnā - tajā, kas zem garozas.

Nākotne ik sekundi pārtop rītdienas vakardienā - šķiet, "Cita Mūzika" ietvaros pirmie raksti parādījās pavisam nesen, bet, izrādās, aizvadīti jau divi gadi. Izlaižot klišeju tēzes par to, cik svarīgi ir mainīties, jāturpina dalīties ar vērtīgākajiem atklājumiem mūzikā.

Jauno Cita Mūzika izdevumu meklēt iekš www.citamuzika.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV