Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Saksofoniste Kendija Dalfere koncertēs Rīgā

EasyGet.lv, 21.02.2012. 11:30

Nīderlandiešu saksofoniste Kendija Dalfere kopā ar pavadošo grupu 4. jūnijā uzstāsies Rīgas Kongresu namā, informē koncertaģentūra "Makroconcert".
Saksofoniste Kendija Dalfere koncertēs Rīgā

Harizmātiskā saksofoniste Kendija Dalfere (Candy Dulfer) pasaules slavu ieguvusi 20 gadu vecumā, kopā ar Deivu Stjuartu izpildot populāro melodiju Lily Was Here. Gadu vēlāk klajā nāca Dalferes debijas albums Saxuality, kas tika nominēts Grammy balvai un ierindojās Billboard gada labāko albumu topā. Kopš tā laika Kendija Dalfere izdevusi vēl 10 studijas albumus, un to lielākā daļa iekļuvuši labāko mūsdienu džeza albumu sarakstā.

Paralēli solo karjerai, Kendija Dalfere muzicējusi kopā ar Prinsu, Pink Floyd, Van Morisonu, Aretu Frenklinu, Bejonsē, Blondie un vairākām citām grupām un dziedātājiem, apliecinot, ka viņas izpildījums nav iekļaujams tikai viena noteikta žanra robežās.

2012.gada 31.janvārī iznācis mūziķes jaunākais albums ar nosaukumu Crazy, kas tapis sadarbībā ar multinstrumentālistu un ilggadējo grupas The Black Eyed Peas muzikālo direktoru Princu Bordu (viņš strādājis arī ar Meraiju Keriju, Meisiju Greju, Keitiju Periju, u.c.).

Kendijas Dalferes koncertus raksturo tajos valdošā pozitīvā enerģija, viegli dzirkstoša seksualitāte, dzīvesprieks un, protams, ļoti kvalitatīvs muzikālais izpildījums un improvizācija – īsts baudījums katram melomānam. Rīgā dzirdēsim gan saksofonistes visu laiku labākās kompozīcijas, gan mazāk zināmo jauno veikumu.

Biļetes uz koncertu iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV